Παρασκευή, 02 Ιούλιος 2021 10:56

ΠΟΛΟ: Πρεμιέρα με Αρη απόψε ο ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ: Πρεμιέρα με Αρη απόψε ο ΝΟΚ

Κόντρα στον Αρη, ξεκινά ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας την προσπάθειά του για διάκριση στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 ανδρών.

Ο ΝΟΚ θα αντιμετωπίσει απόψε στις 9 μ.μ. την ισχυρή ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ το Σάββατο στις 9.30 το πρωί θα παίξει με τον πολύ δυνατό Παναθηναϊκό και στις 6 το απόγευμα με τον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης (ομάδα της Θεσσαλονίκης).
Ολα τα ματς θα γίνουν στο κολυμβητήριο στο Γουδή, έδρα του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στην τελική φάση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (τέσσερις συνολικά όμιλοι). Στην Α1 θα ανέβουν οι δύο από τις οχτώ συνολικά ομάδες που θα λάβουν μέρος στο F8, ενώ λόγω της πανδημίας, δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα. Ο ΝΟΚ θα αγωνιστεί λοιπόν χωρίς άγχος στην Αθήνα, όπως άλλωστε συνέβη και στην πρώτη φάση, όπου είχε λάβει μέρος στον όμιλο της Πάτρας, με απολογισμό δύο ήττες από τις ομάδες της πόλης, τη ΝΕΠ και τον ΝΟΠ και μία ισοπαλία με το Μίλωνα.
Στους εν λόγω αγώνες που έγιναν στις αρχές Ιουνίου, ο ΝΟΚ έπαιξε με αρκετούς μικρούς σε ηλικία παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. των έμπειρων αθλητών. Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε για τη δεύτερη φάση, αλλά στις τάξεις του καλαματιανού συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία για θετικές εμφανίσεις.

Μπακολιάς: "Πρόκληση αυτά τα ματς"

‘Οι αντίπαλοί είναι ομάδες που πρωταγωνιστούν με εμπειρίες από τη μεγαλύτερη κατηγορία. Εχουν διαφορετικούς στόχους και μπάτζετ. Ο Παναθηναϊκός από ότι φαίνεται θα είναι από τις ομάδες που θα ανέβουν. Ο Αρης έχει καλή ομάδα και ο ΟΦΘ έμπειρους παίκτες. Είναι πρόκληση αυτά τα ματς για εμάς”, λέει στην “Ε” ο προπονητής του ΝΟΚ Στάθης Μπακολιάς.
Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα για την Αθήνα και ο Στ. Μπακολιάς, με τον συνεργάτη του Χριστοφορο Κουνάδη, θα στηριχθούν στους παρακάτω 18 πολίστες: Γιάννης Παπασταθόπουλος, Μιχάλης Μακρής (τερματοφύλακες), Στέλιος Θεοδωρακόπουλος, Νίκος Κουτουβάκης, Αριστοτέλης Κουτσιαλής, Ραφαήλ Ναζίρης, Διαμαντής Διαμαντόπουλος, Ηλίας Γιαννουλάτος, Θανάσης Αντωνόπουλος, Σταύρος Βερνάρδος, Μιχάλης Σούμπλης, Παναγιώτης Περδικέας, Παναγιώτης Χριστόφορος, Θανάσης Δημόπουλος, Παναγιώτης Ρούσσης, Κώστας Τζούβελης, Νίκος Παναγιώταρος, Κώστας Καρπέτας.