Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2021 11:31

ΠΟΛΟ: Την άνοδο στη Β’ εθνική θα διεκδικήσει ο Αργης

Γράφτηκε από τον

Με το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ’ εθνικής ανδρών, επέστρεψε από την Πάτρα ο Αργης.

Η καλαματιανή ομάδα συμμετείχε στον όμιλο της Πάτρας και αντιμετώπισε στην προκριματική φάση (17-19 Σεπτεμβρίου) την ομάδα του ΟΠΑΘΑ, το Νηρέα Πάτρας και τον ΝΟ Πρέβεζας, με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Συγκεκριμένα, νίκησε με 16-5 τον ΟΠΑΘΑ, 19-5 τον Ν.Ο. Πρέβεζας και ηττήθηκε με 7-8 από τον Νηρέα. Ετσι θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ εθνική, στους αγώνες της τελικής φάσης που θα γίνουν από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα.

Οι αντίπαλοι στην τελική φάση στη Χαλκίδα

Ο Αργης κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει Ν.Ο. Καβάλας, Ν.Ο. Ιτέας, ΣΑΠΚ Νεάπολης και Α.Ο. Καστέλας, Στον πρώτο όμιλο είναι οι ΝΟ Αγίου Νικολάου, Νηρέας Πατρών, ΝΟ Χαλκίδας, ΑΝΟ Αργυρούπολης, Νίκη Βόλου. Στη Β’ εθνική θα ανέβουν οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι στην Πάτρα, την αποστολή της ανδρικής ομάδας του Αργη ακολούθησαν και πήραν χρόνο συμμετοχής και πέντε παίκτες από την ακαδημία. Ο λόγος για τους Γιάννη Μπαζάνη (15 ετών, περιφερειακός, 1 γκολ), Ηλία Πετρόπουλο (12 ετών, τερματοφύλακας), Παναγιώτης Πετρόπουλος (14 ετών, αμυντικός), Αντώνης Πετρόπουλος (12 ετών, φουνταριστός 1 γκολ) και Δημήτρης Χιώτης (15 ετών, περιφερειακός).