Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2021 13:59

ΤΕΝΙΣ: Πρωταθλήτριες Μιχαλοπούλου και Παπακωνσταντίνου στο τουρνουά Ε3 στην Καλαμάτα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με 99 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Πελοπόννησο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα, το Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα αντισφαίρισης Πελοποννήσου της ΣΤ΄ Ένωσης, με διοργανωτή τον Ομιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Ο ΟΑΚ πέρα από οργανωτική είχε και αγωνιστική επιτυχία, καθώς δύο αθλήτριες του αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στους αγώνες που έγιναν στα γήπεδα της Τέντας και της Δυτικής Παραλίας.
Ο λόγος για την Βάσια Μιχαλοπούλου, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία κάτω των 12, έχοντας απολέσει σε όλο το τουρνουά μόλις 3 games, επικρατώντας στον τελικό της Κοσκινοπούλου του Ο.Α.Ζακύνθου και την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, που πήρε τον τίτλο στην κατηγορία κάτω των 16, μετά από σκληρές μάχες, κερδίζοντας στον τελικό την Δημοπούλου του Α.Ο.Α. Πατρών.
Από εκεί και πέρα, η Μαρία Καζολέα, αφού κέρδισε άνετα στον πρώτο γύρο στη συνέχεια αγωνίστηκε εναντίον της συμπαίκτριας της στην αγωνιστική ομάδα του Ομίλου Βάσιας Μιχαλοπούλου και αποκλείστηκε στα προημιτελικά.

Η Ασημένια Θεοδώρου ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Ροδοπούλου του Α.Ο.Α. Πατρών, μη αξιοποιώντας την ευκαιρία του ενός match point που είχε χάνοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσει την νίκη στην παρθενική της συμμετοχή. Η Παναγιώτα Παπαδοπούλου αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο επίσης από την Βάσια Μιχαλοπούλου. έχοντας όμως πριν επικρατήσει της Ευαγγελίας Μπούτρα του Σ.Α.Μεσσήνης.

Η Λήδα Μπλουγουρά στην κατηγορία κάτω των 16, αφού κέρδισε το πρώτο σετ, έχασε τα δυο επόμενα και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Τουμπανιάρη του Ο.Α. Κορίνθου.
Τον καλαματιανό όμιλο εκπροσώπησαν και οι Παναγιώτης Νικολόπουλος, Δημήτρης Μπλουγουράς, Ανδρέας Γκόνης και Παναγιώτης Λαχανάς αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες για το μέλλον. Ο Ο.Α. Καλαμάτας με ανακοίνωση ευχαρίστησε και τους “99 αθλητές από όλη την Πελοπόννησο, που συμμετείχαν στους αγώνες με υποδειγματική αθλητική συμπεριφορά. Τα καλά λόγια του Τενιστικού κόσμου της Πελοποννήσου μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίσουμε!”.