Πέμπτη, 07 Οκτώβριος 2021 19:34

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Ξεκινά η ακαδημία άλματος επί κοντώ

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Ξεκινά η ακαδημία άλματος επί κοντώ

Την έναρξη λειτουργίας της ακαδημίας του άλματος επί κοντώ, γνωστοποίησε ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016.

Η ακαδημία θα λειτουργήσει για δεύτερη σερί χρονιά, με την παρουσία έμπειρου διπλωματούχου προπονητή και τη συνεργασία γυμνάστριας με ειδικότητα την ενόργανη γυμναστική, παρέχοντας ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα εκμάθησης σε παιδιά που ξεκινήσανε πέρσι αλλά και πολλά περισσότερα, που θα κάνουν φέτος τα πρώτα τους βήματα στο άλμα επί κοντώ.

Ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 με ανακοίνωσή του σημειώνει ακόμα τα εξής: “ Στόχος μας είναι να έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας ευρύτερα, να γνωρίσουν το άθλημα που χαρίζει στην Ελλάδα τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο στίβο. Το φθινόπωρο του 2020 επιλέξαμε να φέρουμε με μεταγραφή στο ΓΣ Ακρίτα μια σημαντική αθλήτρια του Άλματος επί Κοντώ την κα. Κατερίνα Βαγενά που μας εκπροσωπεί στις διασυλλογικές και διεθνείς διοργανώσεις στίβου.
Ο Γ.Σ. Ακρίτας έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις στο στάδιο Καλαμάτας από το Σεπτέμβριο, με ασφάλεια για τα παιδιά, καθημερινά 5 με 8 το απόγευμα και επιπλέον προπονήσεις στη Μεσσήνη. Σας προσφέρουμε όλα τα αγωνίσματα του στίβου, με την Ακαδημία Ρίψεων, την Ακαδημία Δρομικών, την Ακαδημία Αλμάτων και την Ακαδημία Άλματος επί Κοντώ. Πληροφορίες στον κ.Πέτρο Παπαδόπουλο 6944 204 473, petrosakritas@gmail.com, www.akritastivos.gr
Προτείνουμε σε όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά στο στίβο, όπου δεν ανήκουν μόνο όσοι έχουν καλή φυσική κατάσταση και προπονούνται για αγωνιστικούς στόχους, αλλά ανήκουν και όλοι οι άλλοι, τα παιδιά εκείνα που μέχρι στιγμής δεν έχουν επαφή με την άθληση και δεν έχουν πάρει το θάρρος να έρθουν στο στάδιο. Ο ΓΣ Ακρίτας σας προσκαλεί να πάρετε το θάρρος να ξεκινήσετε, να έχετε πίστη στο εαυτό σας και όλα θα γίνουν καλύτερα. Δεν υπάρχει πίεση σε κανένα στη διάρκεια των προπονήσεων, ο καθένας συμμετέχει όπως εκείνος μπορεί. Ελάτε να δοκιμάσετε χωρίς εγγραφή, σας υποσχόμαστε ότι θα σας αρέσει και θα νιώσετε άνετα. Εξάλλου στο σύλλογο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους φίλους και φίλες”.