Σάββατο, 09 Οκτώβριος 2021 13:33

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Η “Νίκη” σε αγώνα στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον

Με έξι αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η “Νίκη” στον περιφερειακό αγώνα ρυθμικής γυμναστικής συλλόγων και ατομικού και ανσάμπλ Γ – Δ κατηγοριών (κορασίδων – παγκορασίδων) Γ’ περιφέρειας, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Ροϊτίκων.

Ο λόγος για τις Ιωάννα – Μαρία Τσετσέκου, Σοφία Νίκα, Νεφέλη Γιαννακοπούλου, Ζωή – Χριστίνα Πέικου, Νεφέλη Καλύβα και Κωνσταντίνα Φωτοπούλου. Η Τσετσέκου (A level Κατηγορία παγκορασίδων) θα αγωνιστεί την Κυριακή στον 3ο όμιλο σε πρόγραμμα χωρίς όργανο, ,σχοινί, στεφάνι και μπάλα.
Στο B level κατηγορία κορασίδων, αγωνίζονται σήμερα στον 1ο όμιλο σε προγράμματα χωρίς όργανο, στεφάνι και μπάλα η Νίκα και η Γιαννακοπούλου.
Επίσης σήμερα στον 2ο όμιλο σε 4 όργανα η κάθε μία και συγκεκριμένα σχοινί, στεφάνι, μπάλα και κορίνες θα αγωνιστούν (Α level Κατηγορία κορασίδων οι Πέικου, Καλύβα, ,Φωτοπούλου.
Οι αθλήτριες συνοδεύονται από τις προπονήτριες Μανδηλάρη Μαρία-Άννα και Φωτεινάκη Έφη.
Το Διοικητικό συμβούλιο του καλαματιανού συλλόγου με ανακοίνωσή του εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες αλλά και στις προπονήτριες και να το απολαύσουν.

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ