Σάββατο, 09 Οκτώβριος 2021 13:33

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Η “Νίκη” σε αγώνα στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον

Με έξι αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η “Νίκη” στον περιφερειακό αγώνα ρυθμικής γυμναστικής συλλόγων και ατομικού και ανσάμπλ Γ – Δ κατηγοριών (κορασίδων – παγκορασίδων) Γ’ περιφέρειας, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Ροϊτίκων.

Ο λόγος για τις Ιωάννα – Μαρία Τσετσέκου, Σοφία Νίκα, Νεφέλη Γιαννακοπούλου, Ζωή – Χριστίνα Πέικου, Νεφέλη Καλύβα και Κωνσταντίνα Φωτοπούλου. Η Τσετσέκου (A level Κατηγορία παγκορασίδων) θα αγωνιστεί την Κυριακή στον 3ο όμιλο σε πρόγραμμα χωρίς όργανο, ,σχοινί, στεφάνι και μπάλα.
Στο B level κατηγορία κορασίδων, αγωνίζονται σήμερα στον 1ο όμιλο σε προγράμματα χωρίς όργανο, στεφάνι και μπάλα η Νίκα και η Γιαννακοπούλου.
Επίσης σήμερα στον 2ο όμιλο σε 4 όργανα η κάθε μία και συγκεκριμένα σχοινί, στεφάνι, μπάλα και κορίνες θα αγωνιστούν (Α level Κατηγορία κορασίδων οι Πέικου, Καλύβα, ,Φωτοπούλου.
Οι αθλήτριες συνοδεύονται από τις προπονήτριες Μανδηλάρη Μαρία-Άννα και Φωτεινάκη Έφη.
Το Διοικητικό συμβούλιο του καλαματιανού συλλόγου με ανακοίνωσή του εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες αλλά και στις προπονήτριες και να το απολαύσουν.