Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 17:30

Ο Δούσης τρία χρυσά μετάλλια και νέο βαλκανικό ρεκόρ

Γράφτηκε από τον
Ο Δούσης τρία χρυσά μετάλλια και νέο βαλκανικό ρεκόρ

Τρία ακόμα χρυσά μετάλλια πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Παναγιώτης Δούσης.

Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3 χιλιόμετρα τρέξιμο, στα 3 χιλιόμετρα βάδην, και στα 4Χ100 μέτρα, ενώ στα 3 χιλιόμετρα βάδην σημείωσε νέο βαλκανικό ρεκόρ με χρόνο 21’39 (το προηγούμενο ήταν δικό του με 21’ 56’ στις 12 Μαρτίου του 2016 στο Βουκουρέστι), Ολα αυτά έγιναν στο 13ο Πανελλήνιο Galla ρίψεων – Δρόμων – Αλμάτων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Τους αγώνες που είχαν μεγάλη συμμετοχή, διοργάνωσαν η Παγκρήτια Ενωση Διαχρονικών Αθλητών Στίβου “Μίνως” και η Περιφέρεια Κρήτης.
Ο Παναγιώτης Δουσης δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από αυτόν τον αγώνα, όπου ξεχώρισε και πάλι, καθώς δεν τον κατέβαλαν καθόλου, όπως λέει, τα προβλήματα σωματικά και ψυχικά. Είναι ένας αθλητής που έχει εντυπωσιάσει την παγκόσμια ιατρική κοινότητα και αποτελεί παράδειγμα για την φιλοσοφία του. “Αν μέχρι σήμερα συνεχίζω να τρέχω και να έχω αυτές τις μεγάλες επιτυχίες, το οφείλω σε σημαντικό βαθμό στο κέντρο Αποκατάστασης “Διάπλαση””, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Π. Δούσης για τις επιτυχίες στην Κρήτη.
Πολλοί δρομείς που συμμετείχαν στους αγώνες έδωσαν υπόσχεση να ξαναβρεθούν και του χρόνου στον ίδιο χώρο.