Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2021 19:23

“ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ": Εξαιρετική παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο

Γράφτηκε από τον

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές τζούντο του συλλόγου "Ολυμπιονίκης Καλαμάτας" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων Α-Β που έγινε στο Λουτράκι το Σαββατοκύριακο.

Την πρώτη μέρα των αγώνων, στους παίδες Β αγωνίστηκαν οι αθλητές Δημήτρης Κρόμπας στα-55 κιλά και Νίκος Γιαννακόπουλος στα -38. Την δεύτερη μέρα, στους παίδες Α, ο Χρήστος Φιλιπόππουλος στα -50 πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Θανάσης Φιλιπόππουλος στα -60 κατέκτησε επίσης την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Ηλίας Μπάρας στα -50 πήρε την έβδομη θέση και ο Βασίλης Ξενάκης στα -73 την έβδομη θέση!
Αξίζει να σημειωθεί πως για όλους ήταν η πρώτη συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Ηλίας Μπάρας μάλιστα επέλεξε να αγωνιστή παρόλο το σοβαρό τραυματισμό που είχε ενώ ο Παναγιώτης Παντελίδης Παναγιώτης (-42 κιλά) δεν αγωνίστηκε διότι στην ζύγιση ήταν 700 γραμμάρια βαρύτερος.
Ο προπονητής του Καλαματιανού συλλόγου Γιώργος Μπάρας δήλωσε: “ Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν με θάρρος και αποφασιστικότητα και μας απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει! Το τζούντο είναι πλέον ενεργό στην πόλη μας, υπάρχει μια πολύ καλή αγωνιστική ομάδα από όλα τα τμήματα που μπορούν πλέον να διεκδικούν κάθε φορά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα”.