Τετάρτη, 15 Δεκέμβριος 2021 13:54

Στη Μεγαλόπολη τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας ανδρών - γυναικών

Γράφτηκε από τον
Στη Μεγαλόπολη τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας ανδρών - γυναικών

Στην Μεγαλόπολη θα διεξαχθούν από αύριο Πέμπτη έως και την Κυριακή τα α Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Ανδρών και Γυναικών ELITE 2021.

Διοργανωτές είναι ο Δήμος Μεγαλόπολης με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, ενώ οι αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεγαλόπολης «Κώστας Κακκαβάς».
Το πρωτάθλημα θα αναδείξει το ολυμπιακό άθλημα της πυγμαχίας στους πολίτες της Μεγαλόπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής αλλά και η πόλη της Μεγαλόπολης μέσα από τη διοργάνωση αυτή αναμένεται να αναδειχθεί να προβληθεί αλλά και να καθιερωθεί το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης ως αθλητική υποδομή που δύναται να υποστηρίξει και στο μέλλον αντίστοιχες εκδηλώσεις.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης σε ανακοίνωσή του αναφέρει για την διοργάνωση: “Το Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης αποτελεί μια βασική υποδομή για την περιοχή μας, έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις ευρύτερης εμβέλειας. Ύστερα από την ολοκλήρωση του έργου για την αντικατάσταση της στέγης του, το προηγούμενο διάστημα, καθώς και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο εσωτερικό του, απαιτείται να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση και προς αυτό το σκοπό, ο Δήμος Μεγαλόπολης, οι αθλητικοί σύλλογοι και όλοι οι πολίτες οφείλουμε από κοινού να το προστατεύουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας”.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 30 σωματεία και περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες.
Θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμούς οι Λευτέρης Αυγενάκης Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Παναγιώτης Αλεξόπουλος από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και Χάρης Μαριόλης Πρόεδρος Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Πυγμαχίας Ανδρών και Γυναικών ELITE 2021 έχει ως εξής:
Προκριματικοί αγώνες: Την Πέμπτη 16/12 ώρα 4 μ.μ.
Προημιτελικοί αγώνες: Την Παρασκευή 17/12 ώρα 4 μ.μ.
Ημιτελικοί αγώνες: Το Σάββατο 18/12 ώρα 4 μ.μ.
Τελικοί Αγώνες: Το Σάββατο 19/12 ώρα 12 μ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως ορίζει ο νόμος.