Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 14:00

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Νέα επιτυχία για την Χριστοπούλου

Γράφτηκε από τον

Την 1η θέση στα διπλά και την 3η στα μονά κατέκτησε η αθλήτρια του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης Κρίστυ Χριστοπούλου στο Πανελλαδικό Τουρνουά αντισφαίρισης που διοργανώθηκε στην Καλαμάτα στις 18-22 Φεβρουαρίου.

Η 11χρονη Μεσσήνια αθλήτρια ανέκαμψε από την ίωση που την είχε ταλαιπωρήσει στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της Πάτρας, όπου είχε κατακτήσει την 2η θέση εγκαταλείποντας τον τελικό για λόγους υγείας, και βρίσκεται πάλι σε ανοδική πορεία κατακτώντας μάλιστα δύο μετάλλια στο πρώτο σημαντικό τουρνουά της χρονιάς!
Τα θετικά αποτελέσματα εκτόξευσαν την αθλήτρια του συλλόγου της Μεσσήνης στην πρώτη 8δα της Πανελλήνιας κατάταξης για κορίτσια έως και 12 ετών!
Στην ίδια κατηγορία 12ριων, την παρθενική του νίκη σε πανελλήνιο επίπεδο για το 2022 έκανε ο Γιάννης Κουμερτάς, ο οποίος έφτασε ένα βήμα πριν το κεντρικό ταμπλό των 32 καλύτερων αθλητών.
Ο Νικόλας Μπαζιώτης έπειτα από σκληρή μάχη έχασε στο tie break του τρίτου σετ, ενώ και ο "νεοφώτιστος" στα 12ρια Δημήτρης Πιερρακέας δεν μπόρεσε να περάσει τα προκριματικά.
Η Εβελινα Μπούτρα στάθηκε άτυχη στην κλήρωση καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα την έφερε στο πρώτο κιόλας ματς αντιμέτωπη με την συναθλήτρια της Κρίστυ Χριστοπούλου και ηττήθηκε στον “εμφύλιο" του γύρου των 32 στο κεντρικό ταμπλό.
Στην κατηγορία έως και 14 ετών ο Γιάννης Λεβεντόπουλος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να περάσει από την φάση των προκριματικών, πράγμα που κατάφερε όμως η δίδυμη αδερφή του Αθανασία και η αθλήτρια Αγγελική Βρυώνη. Αμφότερες αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του κεντρικού ταμπλό έπειτα από πολύ ικανοποιητική παρουσία.