Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 17:51

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: 5 μετάλλια σε πανελλήνιο τουρνουά στο Περιστέρι

Γράφτηκε από τον
Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:  5 μετάλλια σε πανελλήνιο τουρνουά στο Περιστέρι

 

Πετυχημένη παρουσία που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση 5 μεταλλίων είχε ο Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας στο Τουρνουά Τζούντο που διοργάνωσε ο "Αττικός Α.Ο”. την περασμένη Κυριακή, με στο Κλειστό γυμναστήριο “Γ. Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι, την συμμετοχή 700 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.


Ο Καλαματιανός σύλλογος, με προπονητή τον Παναγιώτη Μαρκάκη, συμμετείχε με 11 αθλητές και κατέκτησε 2 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο.
Ο Χάρης Σαχλάς (φωτό) πήρε το χρυσό μετάλλιο στα -36 κιλά της κατηγορίας Juniors A’. Χρυσό μετάλλιο πήρε και ο Παναγιώτης Σπηλιώτης στα -60 κιλά της κατηγορίας Παίδων Β’.
Αργυρά μετάλλια στην κατηγορία Παίδων Β’ πήραν οι Δημήτρης Σπηλιώτης (-55 κιλά) και Στέφανος Μητσέας (+60 κιλά).
Χάλκινο μετάλλιο στα -33 κιλά της κατηγορίας Juniors Β’ κατέκτησε ο Παναγιώτης Βαξεβάνης.
Την 4η θέση στην κατηγορία Παίδων Β’ πήραν οι Γιάννης Σαχλάς (-50 κιλά), Γιώργος Ροβολής (-55 κιλά) ενώ 4ος στην κατηγορία Παίδων Α’ ήταν ο Σέργιος Θεοδωρακόπουλος (-42 κιλά).
Ο Νάσος Αθανασάκης ήταν 5ος στα -42 κιλά της κατηγορίας Παίδων Β’, ο Γιώργος Καραϊσκός ήταν 5ος στην κατηγορία Παίδων Α’ και ο Μπεσίκι Μαμουλάντζε ήταν 7ος στην κατηγορία Παίδων Β’ στα -55 κιλά.
Η διοίκηση του συλλόγου συνεχάρη τον Τάκη Μαρκάκη και τους αθλητές του για τις επιτυχίες. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Καλαματιανού συλλόγου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κοζάνη στις 2-3 Απριλίου. Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά, όπως και οι εγγραφές για όλα τα τμήματα.