Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2022 18:48

Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού

 

Περίπου 300 παιδιά των Ακαδημιών του Μεσσηνιακού συμμετείχαν στην αναπτυξιακή ημερίδα στίβου που διοργάνωσε με επιτυχία ο Μεσσηνιακός το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν ανάλογα με την ηλικιακή τους κατηγορία στους δρόμους των 30μ, 30μ με εμπόδια, 40μ, 50μ, 600μ, στο άλμα σε μήκος και στην ρίψη με μπαλάκι. Χάρηκαν την συμμετοχή τους, το διασκέδασαν, ενώ οι γονείς απόλαυσαν και χάρηκαν τις προσπάθειες των παιδιών τους.
Φυσικά τονίστηκε η σημαντικότητα της συμμετοχής καθώς όλα τα παιδιά έλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα. Για τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού καταγράφηκαν τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις τους, για να μπορεί το προπονητικό τιμ παρακολουθεί την εξέλιξη τους καθώς τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου.
Ο σύλλογος σκοπεύει να διοργανώσει τουλάχιστον ακόμη μια αναπτυξιακή ημερίδα έως το τέλος της χρονιάς. Παράλληλα ξεκινά και η αγωνιστική δράση του ανοικτού στίβου και για την αγωνιστική ομάδα καθώς έπονται τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα των Κ16, Κ18 και Κ20.