Πέμπτη, 05 Μάιος 2022 14:05

ΚALAMATA RUNNING PROJECT: Διακρίσεις στον Γύρο της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
 
Δυναμικό "παρών" έδωσε ο Γ.Σ. Kalamata Running Project στον Γύρο της Καλαμάτας, που έγινε το περασμένο Σάββατο.
Ο καλαματιανός σύλλογος συμμετείχε με 75 συνολικά αθλητές και αθλήτριες στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων τρεξίματος, αλλά και δυναμικού βαδίσματος και κατάφερε να διακριθεί, καθώς ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Καρούτζος  κέρδισε τον αγώνα στους άνδρες, κάνοντας ρεκόρ διαδρομής με την εκπληκτική επίδοση 31:56.  Ακόμα,  η προπονήτρια Ελένη Θεοδωρακοπούλου, κατέλαβε την 5η θέση στις γυναίκες με επίδοση 44:53. 
Οι προπονητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες όλων των αθλητών, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι όλοι χάρηκαν την συμμετοχή τους. Αρκετοί δε έκαναν και ατομικά ρεκόρ, σε μια πολύ ωραία διαδρομή, που περνούσε από την κεντρική πλατεία, το σιδηροδρομικό πάρκο, το λιμάνι και την παραλιακή οδό, με το σύλλογο να συγχαίρει τον ΣΔΥΜ για την άρτια διοργάνωση του αγώνα. 
Τέλος, να σημειωθεί ότι η προπονητική δράση του καλαματιανού συλλόγου συνεχίζεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 7.30 μ.μ,  στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ ο σύλλογος θα λάβει μέρος και σε άλλους αγώνες έως το τέλος της σεζόν.