Τετάρτη, 25 Μάιος 2022 17:02

Έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε πρόωρα από το Roland Garros η Σάκκαρη!

Γράφτηκε από τον
Έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε πρόωρα από το Roland Garros η Σάκκαρη!

Από τον 2ο γύρο αποχαιρετά το Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη, αφού η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα από την Καρολίνα Μούτσοβα με 2-0 σετ (7-6, 7-6) και αποκλείστηκε από το τουρνουά!

Μπορεί για ακόμα μια φορά να ξεκίνησε με όνειρα και υψηλούς στόχους, όμως το ταξίδι της Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό Roland Garros αποδείχτηκε εξαιρετικά σύντομο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 7-6) από την Καρολίνα Μούτσοβα και αποχαιρέτησε το σπουδαίο τουρνουά, μόλις από τον δεύτερο γύρο!
Η Τσέχα ξεκίνησε με μπρέικ το παιχνίδι και έφτασε άνετα στο 3-0 και προηγήθηκε με 5-2. Η Ελληνίδα έδειξε ψυχή και σταμάτησε τρία σετ πόιντς στο όγδοο γκέιμ, ενώ έκανε μπρέικ στη συνέχεια για το 5-4. Στο δέκατο γκέιμ σταμάτησε ξανά σετ πόιντ και έκανε το 5-5. Η Μούτσοβα έκανε εύκολα το 6-5 και πίεσε ιδιαίτερα για να τελειώσει το σετ, όμως η Σάκκαρη αντιστάθηκε σε τρία σετ πόιντς και έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ, εκεί όπου η Τσέχα έφτασε στο 1-0 σετ (7-5).

Η νούμερο 81 της παγκόσμιας κατάταξης μπήκε ιδανικά και στο δεύτερο σετ, κάνοντας το 2-1 με μπρέικ, με την Μαρία όμως να απαντά αμέσως (2-2). Η αθλήτρια από την Τσεχία έκανε νέο μπρέικ κα στη συνέχεια κράτησε το σερβίς, διατηρώντας διαφορά ασφαλείας. Η Σάκκαρη έκανε με απίστευτη ψυχή την ολική ανατροπή (5-6) και το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως η αντίπαλος της Ελληνίδας αποδείχτηκε καλύτερη και έφτασε εύκολα στο 7-4 και το 2-0 στα σετ.

Πηγή: www.sport-fm.gr