Παρασκευή, 27 Μάιος 2022 11:16

ΑΡΓΗΣ: Δύο πρωταθλήματα πόλο στην Καλαμάτα!

Γράφτηκε από τον

Δύο πρωταθλήματα πόλο θα φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας, γεγονός που θα συμβεί για πρώτη φορά.

Πρόκειται για τον πρώτο γύρο της πρώτης φάσης στη Β' εθνική ανδρών, αλλά και η β' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μίνι παίδων.

Και στις δύο διοργανώσεις συμμετέχουν οι ομάδες του Αργη Καλαμάτας, που καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο κολυμβητήριο από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, ώστε να απολαύσει το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Τα δύο πρωταθλήματα συνδιοργανώνουν ο Αργης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου,, ενώ τελούν υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Η ανδρική ομάδα του Αργη θα αντιμετωπίσει Ν.Ο. Ναυπλίου, Πύρρο Ιωαννίνων και Επειό, ενώ η μίνι παίδων (Κ13) θα παίξει με Ν.Ο. Ναυπλίου, ΝΟ. Πατρών, Ν.Ε. Πατρών και Ν.Ο. Αργοστολίου.
Η δράση για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής ανδρών θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 7 το απόγευμα με εναρκτήριο ματς Επειός - Ν.Ο. Ναυπλίου. Ο Αργης θα υποδεχτεί αύριο στις 8.30 μ.μ. τον Πύρρο Ιωαννίνων. Την Κυριακή θα γίνουν οι υπόλοιπες δύο αγωνιστικές, η δεύτερη το πρωί και η τρίτη το απόγευμα, στις οποίες η μεσσηνιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει Ν.Ο. Ναυπλίου και Επειό, αντίστοιχα.

Οι αγώνες για το πρωτάθλημα μίνι παίδων ξεκινούν σήμερα και στην πρεμιέρα θα παίξουν στις 8 μ.μ. ο Ν.Ο. Πατρών με τον Ν.Ο. Ναυπλίου και στις 9.30 μ.μ. η Ν.Ε. Πατρών με τον Αργη Καλαμάτας.
Το Σάββατο για την 2η αγωνιστική θα γίνουν τα ματς Αργης Καλαμάτας - Ν.Ο. Πατρών (9 π.μ.) και Ν.Ο. Αργοστολίου - Ν.Ε. Πατρών (10.30 π.μ.) και για την 3η αγωνιστική, που θα γίνει την ίδια μέρα, Ν.Ο. Ναυπλίου - Αργης Καλαμάτας (4 μ.μ.) και Ν.Ο. Πατρών - Ν.Ο. Αργοστολίου (5.30 μ.μ.)
Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς της 4ης και της 5ης αγωνιστικής. Το πρωί θα παίξουν στις 9 ο Ν.Ο. Αργοστολίου με τον Ν.Ο. Ναυπλίου και στις 10.15 η Ν.Ε. Πατρών με τον Ν.Ο. Πατρών και το μεσημέρι ο Αργης Καλαμάτας με τον Ν.Ο. Αργοστολίου (στις 3) και στις 4.15 ο Ν.Ο. Ναυπλίου με τη Ν.Ε. Πατρών.