Σάββατο, 04 Ιούνιος 2022 14:35

Νέα διοίκηση στον Αριστόδημο

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Αριστόδημος, καθώς έγιναν την Κυριακή 29 Μαΐου εκλογές.

Στο πενταμελές συμβούλιο υπάρχουν τρεις γυναίκες και δύο άνδρες και στην τριμελή ελεγκτική επιτροπή δύο γυναίκες και ένας άνδρας, όπως ορίζει ο νόμος και με το παραπάνω, αφού η γυναικεία παρουσία στα διοικητικά συμβούλια υπερισχύει των ανδρών. Ο παλαιστικός σύλλογος της Μεσσήνης σημειώνει πως μια νέα σελίδα και εποχή ξεκινά, με πολλές ελπίδες και προδιαγραφές. Να σημειωθεί ότι πριν από την εκλογική διαδικασία για νέο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν με γενικές συνελεύσεις η τροποποίηση του καταστατικού και εναρμόνισή του με το νέο αθλητικό νόμο, αλλά και ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός για το 2021 Το νέο συμβούλιο για τα επόμενα τρία χρόνια έχει ως εξής:
Δέσποινα – Χριστίνα Κωνσταντοπούλου (πρόεδρος). Ιωάννα Σκιάδα (αντιπρόεδρος), Ουρανία Αποστολοπούλου (έφορος), Παναγιώτης Καρύγιαννης (ταμίας), Δημήτρης Χαρλέπας (γραμματέας). Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιώργος Μανιάτης, (2ος ταμίας) Αργύρης Παναγόπουλος, Κοραλία Γοργομύτη (3η ταμίας).
Η νέα Ελεγκτική Επιτροπή απαρτίζεται από την Βασιλική Αποστολοπούλου (πρόεδρος), Γιώργο Κόκκινο (μέλος .Ε.Ε. και μέλος οργανωτικής επιτροπής του διεθνές τουρνουά Π.Θ και Αγγελική Ιντζεμπέλη (μέλος Ε.Ε., 3η γραμματέας).
Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Κατερίνα Αποστολοπούλου, Βασίλης Κοτταρέας, Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, που είναι ιδρυτικό μέλος.