Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 13:54

ΣΚΑΚΙ: Οι νικητές στο τουρνουά ράπιντ του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ: Οι νικητές στο τουρνουά ράπιντ του ΝΟΚ

Ο Χάινζ Μάτισκα με 4,5 βαθμούς σε 5 αγώνες, ήταν ο νικητής στο 11ο τουρνουά ράπιντ «Super Market Μουργή», που έγινε την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Καλαμάτας με 19 συνολικά συμμετοχές.

Ο Μάτισκα μένει εδώ και λίγο χρόνια στην Καλαμάτα και είναι ένας από τους ισχυρούς σκακιστές, έχοντας λάβει μέρος σε όλα σχεδόν τα τουρνουά σκακιού του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Στην δεύτερη και τρίτη θέση του τουρνουά, ισοβάθμησαν οι Θοδωρής Αθανασόπουλος και Μανώλης Μουτζούρης με 4 βαθμούς.
Στη βαθμολογία των γυναικών πρώτη ήταν η Κάτια Όνιπκο, δεύτερη η Άννα Βασιλοπούλου και τρίτη η Χριστίνα Κουντούρη.
Στο τουρνουά πήραν μέρος και οι : Ηλίας Πουλόπουλος, Πέτρος Διαμαντέας, Παναγιώτης Κόντος, Δημήτρης Μπουτσικάρης, Δημήτρης Πετρόπουλος, Φάνης Διακουμέας, Λάμπρος Στέφανος, Κώστας Σαραντόπουλος, Άγγελος Μαστορίδης, Ηλίας Αθανασοπουλος, Χρήστος Βέκκος, Αργύρης Κινόπουλος, Θοδωρής Πετρόπουλος.

Οι διοργανωτές έδωσαν κύπελλο στον πρώτο νικητή της γενικής κατάταξης και μετάλλια στους τρεις πρώτους, καθώς και στις τρεις πρώτες κορασίδες.
Να σημειωθεί ότι αυτή την Κυριακή θα γίνει το 9ο τουρνουά ράπιντ «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» με ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Είναι το τελευταίο τουρνουά με την λήξη των μαθημάτων – προπονήσεων. Τον Ιούλιο θα ξεκινήσουν τα καλοκαιρινά σεμινάρια και θα διεξαχθούν 3 τουρνουά ράπιντ στις 10, 17 και 24 Ιουλίου, όπου θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι έχουν αθλητικό δελτίο.