Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 15:36

Διπλή πρωτιά για Χριστοπούλου σε πανελλαδικό τουρνουά τένις

Γράφτηκε από τον
Διπλή πρωτιά για Χριστοπούλου σε πανελλαδικό τουρνουά τένις

Με δύο κύπελλα επέστρεψε από την Πιερία η Κρίστυ Χριστοπούλου.

Η 11χρονη αθλήτρια του Σ.Α. Μεσσήνης / “Kalamata Tennis Garden”, στέφθηκε πρωταθλήτρια και στις δυο κατηγορίες που συμμετείχε, στο πανελλαδικό τουρνουά τένις Olympus Cup που διοργάνωσε ο Ο.Α. Λιτόχωρου από 14 έως 17 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα η Χριστοπούλου στα μονά δεν έχασε game στις πρώτες δύο αναμετρήσεις, ενώ στα προημιτελικά κέρδισε την Ελεύθερούλη (Ιωλκός Βόλου) 6-1 6-0 και στα ημιτελικά την Παρασκευά (Γ. Ε. Πρέβεζας) 6-4 6-0.
Στον μεγάλο τελικό νίκησε την Χαρά Ζήνα (Παμβωτις Ιωαννίνων) 6-4 6-4. Με την Γιαννιώτισσα συμπαίκτρια, η Μεσσήνια αθλήτρια κατάφερε να κερδίσει και στα διπλά, νικώντας στον τελικό τις Μίζιου/ Ελευθερουλη 6-3 6-1 κρατώντας με αυτό τον τρόπο το αήττητο στην διοργάνωση. Αύριο η Κρίστυ Χριστοπούλου θα αναχωρήσει με την Εθνική ομάδα για την Μπρέσια στην Ιταλία, όπου θα αγωνιστεί με το εθνόσημο στο πανευρωπαϊκό ομαδικό πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω τουρνουά, συμμετείχε και ο Δημήτρης Πιερρακέας, που στην κατηγορία αγόρια 12 ετών, κατάφερε την καλύτερη του επίδοση φτάνοντας την οχτάδα στα διπλά με συμπαίκτη τον Χαρνίδη (Ορεστιάδα).