Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2022 14:46

Μεγάλη συμμετοχή στα “19α Δημάκεια”

Γράφτηκε από τον
Μεγάλη συμμετοχή στα “19α Δημάκεια”

Με μεγάλη συμμετοχή και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο τα 19α Δημάκεια, που διεξήχθησαν στο αθλητικό κέντρο “Παναγιώτης Αλάμαρας” στα Κερασούλια της κοινότητας Πηγών του τέως δήμου Αλαγονίας.

Οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 13 του μήνα. Στη διάρκεια τους συγκέντρωσαν πάρα πολλούς αθλητές, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι πήραν μέρος στους αγώνες, ενώ έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις πάρα πολλοί συνοδοί που συμπαραστάθηκαν στους αγωνισθέντες και βοήθησαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία των αγώνων.
Η βραδιά των απονομών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 στον ίδιο χώρο παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, πολλών αυτοδιοικητικών συμβούλων και με την συμμετοχή πολλών κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.
Πριν ξεκινήσουν οι απονομές η Ελένη Λούρα, μέλος της 3μελούς οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, εκπαιδευτικός και πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Αλαγονίων Καλαμάτας με σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην τελετή λήξη, αλλά και όλους συμμετείχαν στους αγώνες. Στο χαιρετισμό της ανέφερε: “Είμαστε εδώ όλοι μαζί μετά από τρία δύσκολα χρόνια απομόνωσης και απώλειας. Είμαστε εδώ, με όσο το δυνατό εγρήγορση και ασφάλεια, αφού ακόμα η πανδημία είναι δίπλα μας. Τα Δημάκεια είναι εδώ, τα χωριά μας είναι εδώ, φανερώνοντας για μία ακόμη φορά πόση δύναμη δίνουν οι άνθρωποι όταν βρίσκονται στον τόπο τους. Αυτή τη δύναμη την παρουσία τη δικιά μας, αλλά και της πολιτείας, την χρειάζονται τα χωριά μας τώρα περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Την χρειάζονται όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες ή για δέκα εορταστικές ημέρες. Την χρειάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όλες τις εποχές που είναι μαγικές στο βουνό, σε όλες τις δραστηριότητες των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Κοινοτήτων. Και τότε θα αποκαλυφθεί όλο το μεγαλείο του Ταϋγέτου. Τότε θα ανακαλυφθούν ξανά τα μονοπάτια των χωριών μας που ανοίγονται κάθε χρόνο από 5-10 ανθρώπους. Όλοι μαζί θα φροντίσουμε να επισκευασθεί τούτο εδώ το στολίδι των χωριών μας, το γήπεδο, ώστε να φιλοξενεί αγώνες, ομάδες και σχολεία από την Καλαμάτα και άλλες περιοχές όλο τον χρόνο. Αν είμαστε εδώ μπορούμε να στηρίξουμε ποδηλατικούς ή αγώνες δρόμου στο βουνό, μπορούμε να φτιάξουμε απαραίτητες υποδομές στα χωριά μας, να λειτουργήσουν υπηρεσίες πρόληψης της υγείας και της ασφάλειας των αγαπημένων μας που μένουν πίσω όταν τα φώτα του 15Αύγουστου κλείσουν και όλοι εμείς γυρίσουμε στις πόλεις. Τότε θα μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα ακόμα και την προστασία των χωριών μας από τις μελλοντικές πυρκαγιές που θα μας απειλήσουν.
Όταν είμαστε εδώ, με παρουσία για συνεργασία, ενεργητική διάθεση προς τα κοινά και πρωτοβουλίες, τότε αντιλαμβάνεται και η πολιτεία την δύναμή μας. Υγεία σε όλους”.

Οι βραβεύσεις

Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος, ο Απόστολος Μαρκόπουλος, πρόεδρος κοινότητας Πηγών και Πρόεδρος του “Δημάκειου”, ο Παναγιώτης Διονυσόπουλος, πρόεδρος κοινότητας Αρτεμισίας, ο Γιώργος Καζάκος, πρόεδρος κοινότητας Αλαγονίας, ο Μιχάλης Αντωνόπουλος, πρόεδρος της κοινότητας Λαδά και ταμίας του “Δημάκειου”, η Γιώτα Παπαδέα, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πηγών, η Ελένη Λούρα, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αλαγονίων και ο Πέτρος Αλάμαρας, μέλος του Δ.Σ. του “Δημάκειου”.

Ειδική βράβευση

Για πρώτη φορά φέτος δόθηκε «Βραβείο Γευσιγνωσίας» σε παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες και ακολούθησαν την παραδοσιακή απογευματινή συνήθεια να τρώγουν «ψωμί λαδωτό, με τομάτα, τυρί σφέλα και ελιές πασπαλισμένα με ρίγανη». Τα φετινά βραβεία δόθηκαν στα αδέλφια Ζόμπολα από την Αρτεμισία, τη Νεφέλη και τον Γιάννη.
Το παραπάνω βραβείο θεσμοθετείται και καλούνται στο μέλλον οι συνοδοί των παιδιών να προσπαθήσουν να εφαρμόσουν την παραδοσιακή διατροφική συνήθεια με προϊόντα της περιοχής.

Σημαντικές παράμετροι

Στα πλαίσια της οδηγίας για «Μηδενικά απορρίμματα» τοποθετήθηκε κάδος ανακυκλώσεως υλικών εντός του αθλητικού κέντρου και καθοδηγήθηκαν όλοι στην εφαρμογή της. Το αποτέλεσμα ήταν πως:
για έξι (6) ημέρες καθημερινών αγώνων, για πέντε (5) ώρες την ημέρα, από πεντακόσια (500) περίπου άτομα που πέρασαν από το χώρο, παρήχθησαν:
-Μισός κάδος με ανακυκλώσιμα υλικά και
-το 1/5 μιας μικρής σακούλας σκουπιδιών με απορρίμματα που θα πάνε για θάψιμο στην Μαραθόλακκα Ταϋγέτου.
Το μήνυμα είναι απλό: Οχι άλλα πανηγύρια και γιορτές που παράγουν σκουπίδια για την Μαραθόλακκα, Σεβασμός στον Ταΰγετο.
-Μηδενική σχεδόν ήταν και η χρήση των κινητών και των τάμπλετ από τα παιδιά και τους μεγάλους. Άλλη μια παιδαγωγική αξία των αθλητικών αγώνων «Δημάκεια».

 

 

Απαραίτητη επισήμανση

Απίστευτη και πλουσιότατη η νεοελληνική επέμβαση στην ονοματολογία των νέων παιδιών, εκτός από τα συνηθισμένα καλόηχα ονόματα, φέτος εμπλουτίστηκαν οι αγώνες μας με κομψά ονόματα όπως Ωρίων, Χρυσήλια, Αχιλλέας, Ορέστης, Ορφέας, Ιάσων, Μύρων, Σεμέλη, Νεφέλη, Άρης, Ιόλη, Αριάδνη, Θάλεια, Μελία, Ελπίδα, Αγάπη, Αφροδίτη, Ολυμπία, Ηρώ, Ηώ, Ιώ, Δανάη, Μυρτώ, Άρτεμις, Ελισσαίος, Σοφοκλής, Αρτεμισία, Σεμίραμις κ.α.π. και λαμπρύνθηκε περισσότερο ο τόπος μας.

-Το Δ.Σ του Δημάκειου Εκπαιδευτικού Αθλητικού Ομίλου «ο Ταΰγετος» ανέθεσε την επιμέλεια των αγώνων στην κ. Ελένη Λούρα, τον κ. Αθανάσιο Τσούκλερη και στο κ. Χρήστο Ζερίτη.
-Την γραμματειακή υποστήριξη και φωτογραφική αποτύπωση επιμελήθηκαν οι δεσποινίδες Ιωάννα Παπαβασιλοπούλου και Ευαγγελία Πανταζοπούλου.
-Χορηγός των αγώνων με προσφορά αναμνηστικής φανέλας ήταν οι επιχειρήσεις του κ. Παναγιώτη Χελά με οικοδομικά υλικά και γενικό εμπόριο.

 

ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ-ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Α. Στο Σκάκι πήραν μέρος συνολικά 21 άτομα.
Για παιδιά (κορίτσια και αγόρια) μέχρι 12 ετών: 1ος Κωνσταντόπουλος Αντώνιος, 2ος Ζόμπολας Ιωάννης, 3ος Πατσιλίβας Γεώργιος
Από 13 ετών: 1ος Ιορδανίδης Δημήτριος, 2η Βίλλα Νεφέλη, 3ος Ντούμας Κωνσταντίνος

Β. Στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση (Πινγκ Πονγκ) πήραν μέρος συνολικά 23 άτομα.

Κορίτσια μέχρι 12 ετών: 1η Σκουλά Μαριέτα, 2η Οικονομοπούλου Χρυσήλια, 3η Μάντζιου Αφροδίτη
Αγόρια μέχρι 12 ετών: 1ος Καραρίζος Αχιλλέας, 2ος Δημητριάδης Μύρων, 3ος Κωνσταντόπουλος Αντώνιος
Αγόρια από 13 ετών: 1ος Δημητριάδης Νέστωρ, 2η Ιορδανίδης Δημήτριος, 3ος Παπαδέας Τάσος

Γ. Στους αγώνες βόλεϊ πήραν μέρος 6 ομάδες με παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας. Συνολικά αγωνίστηκαν 46 άτομα.
Πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα «Πελαγρήγοροι» την οποία απετέλεσαν οι Ιωάννα Παπαβασιλοπούλου, Γιώργος Κανελλόπουλος, Γιάννης Πανταζόπουλος, Τασιάννα Αποστόλου, Στέλιος Γιαννούλης και Δημήτριος Πουλουπάτης.
Δεύτερη αναδείχθηκε η ομάδα «Μπακαβλίκοι» που την αποτελούσαν οι Νέστορας Δημητρούλιας, Δημήτριος Ιορδανίδης, Αντωνία Θεοδωρακοπούλου, Γωγώ Κοκκίνη, Φένια Καραρίζου, Αχιλλέας Καραρίζος, Μαριέτα Σκουλά, Άννα Μαστροδήμα και Παναγιώτα Νίκα.
Τρίτη αναδείχθηκε η ομάδα «Ηρώων Πολυτεχνείου» που την αποτελούσαν οι Άρης Πετρούνιας, Γεώργιος Νταγιόπουλος, Δημήτριος Μπουγάς, Ηρώ Καρανίκα, Ευαγγελία Πανταζοπούλου και Ηλίας Γιαννούλης.

Δ. Στους αγώνες ποδοσφαίρου πήραν μέρος 4 ομάδες παιδιών μέχρι 12 ετών και 4 ομάδες με αθλητές ανεξάρτητα από την ηλικία τους.
Στα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών οι αγώνες άρχισαν και ολοκληρώθηκαν ημέρα Πέμπτη 11/8/2022:
1η αναδείχθηκε η ομάδα «Νέδουσα» που την αποτελούσαν οι Αγησίλαος Βεργινάδης, Κυριάκος Βουδιγάρης, Άννα-Μαρία Κουνδουράκη, Αθανάσιος Βαρελάς, Άγγελος Βαρελάς, Νικήτας Βεργινάδης και Κατερίνα Βεργινάδη.
2η αναδείχθηκε η ομάδα «Αρτεμισία 13» που την αποτελούσαν οι Γεώργιος Πατσιλίβας, Γεώργιος Μουρίκης, Γεώργιος Νασόπουλος, Γεώργιος Φράγκος, Αναστάσιος Βαλσαμάκης, Αιμίλιος Ντέντα και Μαριαλένα Πατσιλίβα.
3η αναδείχθηκε η ομάδα «Αλαγονιάκια» που την αποτελούσαν οι Δημήτριος Καρούνος, Αντώνιος Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτης Καμπαρδίνας, Ηλιάνα Καρούνου, Ορέστης Τσαούσης-Παπαλεξάνδρου, Μύρων Δημητρούλιας, Χρυσήλια Οικονομοπούλου, Αντώνιος Ροβολής, Αφροδίτη Μάντζιου, Σπυρίδων Μάντζιος, Ιωάννης Ζόμπολας, Γεώργιος Μαλιάκος και Μελία Σαρρή-Λούρα.

Στους αγώνες ποδοσφαίρου ανεξαρτήτως ηλικίας οι αγώνες άρχισαν την Πέμπτη 11/8 και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 12/8/2022:
1η αναδείχθηκε η ομάδα «Αρτεμισία 13» που την αποτελούσαν οι Παναγιώτης Πατσιλίβας, Παναγιώτης Μουρίκης, Νικόλαος Κούτης, Δημήτριος Πουλουπάτης, Διονύσιος Διονυσόπουλος, Μαργαρίτα Τσαντύλα, Άννα Στρούμπου και Παναγιώτης Πουλουπάτης.
2η αναδείχθηκε η ομάδα «Βόλυμνος» που την αποτελούσαν οι Ηλίας Γιαννούλης, Στυλιανός Γιαννούλης, Δημήτριος Πουλουπάτης, Μαρία-Ολυμπία Σκιαδοπούλου, Ελευθέριος Παπαβασιλόπουλος, Γεώργιος Παπαβασιλόπουλος και Νικόλαος Στρούμπος.
3η αναδείχθηκε η ομάδα «Ακατάλληλοι» (οι οποίοι κατέλαβαν την 3η θέση άνευ αγώνος αφού η ομάδα της Νέδουσας δεν προσήλθε για να αγωνισθεί για τις θέσεις 3 και 4) που την αποτελούσαν οι Ιωάννης Πανταζόπουλος, Ευαγγελία Πανταζοπούλου, Ηρώ Καρανίκα, Γεώργιος Κανελλόπουλος, Νέστωρ Δημητρούλιας, Νικόλαος Δημητρούλιας, Τασιάννα Αποστόλου, Αντώνιος Μαλανδράκης, Γεώργιος Βιτσιότης και Μύρων Δημητρούλιας.

Ε. Στο αγώνισμα του Άλματος εις Μήκος άνευ Φοράς πήραν μέρος 52 άτομα.
Για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών στα κορίτσια 1η αναδείχθηκε η Άννα-Μαρία Κουνδουράκη με άλμα 1,79μ., 2η αναδείχθηκε η Μαριέτα Σκουλά με άλμα 1,78μ., 3η αναδείχθηκε η Μαριαλένα Πατσιλίβα με άλμα 1,75μ.
Στα αγόρια 1ος αναδείχθηκε ο Αντώνιος Κωνσταντόπουλος με άλμα 1,92μ., 2ος αναδείχθηκε ο Γεώργιος Πατσιλίβας με άλμα 1,90μ., 3ος αναδείχθηκε ο Γεώργιος Νασόπουλος με άλμα 1,88μ.
Για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών
Στα κορίτσια:1η αναδείχθηκε η Άννα Στρούμπου με άλμα 2,26μ. (νέο ρεκόρ αγώνων), 2η αναδείχθηκε η Έμιλυ Στρούμπου 2,04μ., 3η αναδείχθηκε η Μαρία-Ολυμπία Σκιαδοπούλου με άλμα 1,95μ.
Στα αγόρια: 1ος αναδείχθηκε ο Διονύσης Διονυσόπουλος με άλμα 2,30μ., 2ος αναδείχθηκε ο Ελισσαίος Λαδάς με άλμα 2,25μ., 3ος αναδείχθηκε ο Άρης Μπεχάι με άλμα 2,05μ.

Για την κατηγορία ηλικίας από 19 ετών και πάνω
Στις γυναίκες: 1η αναδείχθηκε η Κατερίνα Στρούμπου με άλμα 1,76μ., 2η αναδείχθηκε η Γεωργία Κοκκίνη με άλμα 1,70μ., 3η αναδείχθηκε η Ειρήνη Μουρατίδη με άλμα 1,64μ.
Στους άνδρες: 1ος αναδείχθηκε ο Νικόλαος Στρούμπος με άλμα 2,85μ. (νέος ρεκόρ αγωνίσματος), 2ος αναδείχθηκε ο Δημήτριος (Τζανής) Πουλουπάτης με άλμα 2,63μ., 3ος αναδείχθηκε ο Δημήτριος (Νικ.) Πουλουπάτης με άλμα 2,40μ.

ΣΤ. Στους Αλαμάρειους αγώνες αντοχής έλαβαν μέρος 46 άτομα συνολικά.
Α’ κατηγορία – παιδιά μέχρι και 9 ετών διαδρομή πλατεία Αλαγονίας-Κερασούλια απόσταση 1.400 μέτρα

Κορίτσια

Έλαβαν μέρος τα παιδιά: Αριάδνη Παπαβασιλοπούλου, Γεωργία Καρούνου, Αφροδίτη Μάντζιου, Μαριαλένα Πατσιλίβα, Νεφέλη Ζόμπολα, Θάλεια Παπαβασιλοπούλου, Μελία Σαρρή-Λούρα, Ιόλη Ρεϊτζοπούλου.
1η αναδείχθηκε η Μαριαλένα Πατσιλίβα με χρόνο 7.27΄, 2η αναδείχθηκε η Γεωργία Καρούνου, 3η αναδείχθηκε η Αριάδνη Παπαβασιλοπούλου.

Αγόρια

Έλαβαν μέρος τα παιδιά: Ιωάννης Ζόμπολας, Ανδρέας Στρούμπος, Νικόλαος Κουτουμάνος, Μύρων Δημητρούλιας και Αντώνιος Ροβολής.
1ος αναδείχθηκε ο Αντώνιος Ροβολής με χρόνο 6.46′, 2ος αναδείχθηκε ο Ανδρέας Στρούμπος, 2ος αναδείχθηκε ο Ιωάννης Ζόμπολας, 3ος αναδείχθηκε ο Μύρων Δημητρούλιας

Β’ κατηγορία – παιδιά μέχρι και 13 ετών διαδρομή Αγία Ελεούσα-Κερασούλια απόσταση 2.600 μέτρα.

Κορίτσια
Έλαβαν μέρος τα κορίτσια: Ιωάννα Ροβολή, Σέμη Σαλματάνη, Ιωάννα Κωνσταντοπούλου, Ηλιάνα Καρούνου, Ελπίδα Αλάμαρα, Αγάπη Αλεξέα, Άννα-Μαρία Κουνδουράκη, Μαριέτα Σκουλά.
1η αναδείχθηκε η Ιωάννα Ροβολή με χρόνο 17,50΄. Τα υπόλοιπα κορίτσια δεν κατόρθωσαν να τερματίσουν με τις δικές τους δυνάμεις.

Αγόρια

Έλαβαν μέρος τα αγόρια: Άρης Μπεχάι, Γεώργιος Σκιαδόπουλος, Ωρίων Μπουφέας, Ορφέας Παπαβασιλόπουλος, Ιάσων Τάντος, Γεώργιος Πατσιλίβας, Γεώργιος Νασόπουλος, Παναγιώτης Αλεξέας, Άγγελος Βαρελάς, Παναγιώτης Καμπαρδίνας, Αχιλλέας Καραρίζος, Ορέστης Τσιαούσης.
1ος αναδείχθηκε ο Γεώργιος Πατσιλίβας με χρόνο 13,39’ , 2ος αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Καραρίζος, 3ος αναδείχθηκε ο Γεώργιος Νασόπουλος.

Γ’ κατηγορία αθλητές ανεξαρτήτων ηλικίας διαδρομή πλατεία Αρτεμισίας-Κερασούλια απόσταση 4.100 μέτρα.
Έλαβαν μέρος οι γυναίκες: Μαρία-Ολυμπία Σκιαδοπούλου, Κατερίνα Στρούμπου, Έμιλι Στρούμπου, Άννα Στρούμπου, Δέσποινα Γαϊτανάρου, Γιώτα Ασημάκου, Έλλη Γέργου.
1η αναδείχθηκε η Άννα Στρούμπου με χρόνο 18,09΄ (νέο ρεκόρ της αποστάσεως), 2η αναδείχθηκε η Έμιλι Στρούμπου, 3η αναδείχθηκε η Μαρία-Ολυμπία Σκιαδοπούλου.

Έλαβαν μέρος οι άνδρες: Νικόλαος Στρούμπος, Δημήτριος Πουλουπάτης, Magnus Στρούμπος, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος. Γεώργιος Σπυρόπουλος, Δημήτριος Σπυρόπουλος, Μιχάλης Κομματάς, Παναγιώτης Πατσιλίβας, Ηλίας Γιαννούλης.

1ος αναδείχθηκε ο Νικόλαος Στρούμπος, 2οςαναδείχθηκε ο Δημήτριος Σπυρόπουλος, 3ος αναδείχθηκε ο Δημήτριος Πουλουπάτης.

Ζ. Στην ρίψη λιθαριού ενηλίκων βάρους 6.200 κιλών πήραν μέρος 32 άτομα (10 Γυναίκες και 22 Άνδρες).

Στις γυναίκες: 1η αναδείχθηκε η Ελένη Λούρα με επίδοση 6,60μ., 2η αναδείχθηκε η Μόνικα Αλάμαρα με επίδοση 6,90μ., 3η αναδείχθηκε η Γιώτα Ασημάκου με επίδοση 5,65μ.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Ευαγγελία Πανταζοπούλου, Ηρώ Καρανίκα, Έλλη Γέργου, Ειρήνη Μουρατίδου, Μαρία-Ολυμπία Σκιαδοπούλου, Άννα Στρούμπου, Έμιλυ Στρούμπου.
Στους άνδρες: 1ος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος με επίδοση 10,82μ., 2ος αναδείχθηκε ο Νικόλαος Ζερίτης με επίδοση 10,38μ., 3ος αναδείχθηκε ο Γεώργιος Ξιάρχος με επίδοση 9,95μ.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Δημήτριος Πουλουπάτης, Ηλίας Γιαννούλης, Πέτρος Αλάμαρας, Γρηγόριος Παπαβασιλόπουλος, Ελευθέριος Παπαβασιλόπουλος, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Γεώργιος Κανελλόπουλος, Αθανάσιος Τσούκλερης, Δημήτριος Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Νικόλαος Στρούμπος, Αλέξανδρος Καμπαρδίνας, Άρης Μπεχάι, Τάσος Παπαδέας, Ελισσαίος Λαδάς, Παναγιώτης Χελάς, Ηλίας Κωνσταντόπουλος, Magnus Στρούμπος, Δημήτριος Τσούκλερης, Διονύσιος Διονυσόπουλος και Αλέξανδρος Μπουφέας.

Τα ρεκόρ των αγωνισμάτων κατέχουν οι:
Αλμα εις μήκος άνευ φοράς μέχρι 13 ετών
Στα κορίτσια η Αλεξέα Μέγκεν με 2,15μ από το έτος 2005
Στα αγόρια ο Σεντεμέντες Γιάννης με 2,23μ από το έτος 2005

Αλμα εις μήκος άνευ φοράς μέχρι 18 ετών
Στα κορίτσια η Στρούμπου Άννα με 2,26μ. από το 2022
Στα αγόρια και στους άνδρες ο Πουλουπάτης Δημήτρης με 2,82μ. από το 2018

Αλμα εις μήκος άνευ φοράς ανεξαρτήτως ηλικίας
Στις γυναίκες η Ζερίτη Αθηνά με 2,05μ. από το 2014
Στους άνδρες ο Στρούμπος Νικόλαος με 2,85μ. από το 2022.

Αλαμάρειοι δρόμοι
Α’ κατηγορία
Στα κορίτσια η Ροβολή Ιωάννα με 6,31΄ από το 2017
Στα αγόρια ο Πανταζόπουλος Γιάννης με 5,58΄ από το 2015
Β’ κατηγορία
Στα κορίτσια η Στρούμπου Άννα με 12,46΄από το 2018
Στα αγόρια ο Λαζαρίδης Παναγιώτης με 11,43΄από το 2017
Γ’ κατηγορία
Στις γυναίκες η Στρούμπου Άννα με 18,09΄από το 2022.
Στους άνδρες ο Λαζαρίδης Παναγιώτης με 15,12΄από το 2019.
Λιθάρι ενηλίκων
Στις Γυναίκες η Αλάμαρα Μόνικα με 6,87μ. από το 2016
Στους άνδρες ο Αντωνόπουλος Παναγιώτης με 11,15μ. από το 2007