Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 12:16

ΝΟΚ: Παρέλαβε δύο σκάφη ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ

Γράφτηκε από τον
ΝΟΚ: Παρέλαβε δύο σκάφη ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας ανακοίνωσε πριν τρεις μήνες τη δημιουργία τμήματος ιστιοπλοΐας ΑμεΑ και πλέον έχει στη διάθεσή του και τα πρώτα δύο ειδικά σκάφη.

Οι άνθρωποι του καλαματιανού συλλόγου βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα ώστε να τα παραλάβουν. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΝΟΚ Γιάννης Αδαμόπουλος, ο έφορος ιστιοπλοΐας Γιώργος Σπυρόπουλος και η αθλήτρια Αγγελική Αδαμοποπούλου μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. στην Αθήνα για την παραλαβή και μεταφορά των σκαφών στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Νωρίτερα, υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής των δύο νεότευκτων ειδικών σκαφών, μεταξύ της προέδρου της Ε.Ι.Ο. Ανδρονίκης Αναστασίου και του προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Γιάννη Αδαμόπουλου.
Να σημειωθεί ότι τα σκάφη, είναι χορηγία του Ιδρύματος La Fondazione Terzo Pilastro Internazionale προς την Ε.Ι.Ο. Η Ομοσπονδία με τη σειρά της αναγνωρίζοντας τη δυναμική του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας προχώρησε στη παραχώρηση των δύο σκαφών. Ο ΝΟΚ με ανακοίνωσή του σημειώνει: “Το όραμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα άθλησης σε όλες τις ηλικίες, χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες. Το όραμα της δημιουργίας του Τμήματος Ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ πέρα από τη παραχώρηση των σκαφών γίνεται πραγματικότητα χάρις την ηθική και υλική υποστήριξη του Ιδρύματος Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια”.