Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 15:38

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία στίβου

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία στίβου

Μια νέα σεζόν ξεκινά για τον Γ.Σ.Ακρίτα 2016, που με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι από χθες άρχισαν και οι εγγραφές (5 με 8 μ.μ καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας) για την ακαδημία στίβου.

Συγκεκριμένα τα τμήματα υποδομής του καλαματιανού συλλόγου είναι: Προνήπια - Νήπια. Α-Β Δημοτικού, Γ-Δ Δημοτικού, Ε- ΣΤ Δημοτικού (Προαγωνιστικά), Γυμνασίου (Αγωνιστικά), Λυκείου (Αγωνιστικά) και Προετοιμασία Στρατιωτικών Σχολών και Γυμναστικής Ακαδημίας.
Η προπονητική ομάδα του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 διαθέτει γυμναστές εγνωσμένης αξίας, διπλωματούχους ΑΕΙ τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Κώστας Κουβαράς, Γιάννης Πατρινιός, Μαρία Θεοδωρίδου και Παναγιώτα Τσιάλα). Στα τμήματα υποδέχονται μάλιστα παιδιά με μειωμένη όραση, όπως και κωφά παιδιά λόγω του εξειδικευμένου προσωπικού. Να σημειωθεί ότι σύλλογος σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, επιλέγει να επενδύσει στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού, με τη λειτουργία του νέου ιδιόκτητου Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ρίψεων (ακοντισμός, σφυροβολία, δίσκος, σφαίρα) στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας.
“Σκοπός μας είναι να παρέχονται όλο και περισσότερα κίνητρα στα παιδιά για να προπονούνται σε υψηλό επίπεδο και την ίδια στιγμή να βελτιώνουν την υγεία τους! Ειδικές προσφορές σε οικογένειες με πολλαπλές εγγραφές, αλλά και ετήσιο πακέτο εγγραφής με μεγάλη έκπτωση!”, σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. Για περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6944 204 473 (Πέτρος Παπαδόπουλος, πρόεδρος), 6947 899 436 ( Παναγιώτα Τσιάλα, προπονήτρια), 6974 942 743 (Μαρία Θεοδωρίδου, προπονήτρια) και στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.akritastivos.gr Λόγω μεγάλης προσέλευσης θα δημιουργηθούν και άλλα τμήματα για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου. Πληροφορίες στους προπονητές των τμημάτων.

Σε καμπ ο Μπουλάρι

Στο 1ο καμπ στίβου αναπτυξιακών κατηγοριών που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Καρπενήσι, μετέχει ο ς Αντριάν Μπουλαρι. Ο αθλητής του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 επιλέχθηκε από τον ΣΕΓΑΣ και αυτό δείχνει την δουλειά που γίνεται από τον πολύπειρο προπονητή Κώστα Κουβαρά.