Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2022 15:14

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Στην εθνική ανσάμπλ η Κοντοπούλου του ΦΟΚ!

Γράφτηκε από τον
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Στην εθνική ανσάμπλ η Κοντοπούλου του ΦΟΚ!

Μέλος της εθνικής ομάδας ανσάμπλ νεανίδων είναι πλέον η Εφη Κοντοπούλου!

Η αθλήτρια του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, είναι ανάμεσα στις αθλήτριες που επέλεξε η ομοσπονδιακή προπονήτρια και υπεύθυνη του ανσάμπλ Μαρίνα Φατέεβα για να στελεχώσουν την εθνική ομάδα νεανίδων.

Η Κοντοπούλου ξεχώρισε στο προπονητικό καμπ που έγινε από 22 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά και θα δώσει το “παρών” στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2023 στο Μπακού. Μια μεγάλη επιτυχία για την Κοντοπούλου, αλλά και για το ΦΟΚ που δεν κρύβει τη χαρά του.
“Συγχαρητήρια  στην Έφη μας και τη προπονήτριά μας Χαρούλα Γιαννακοπούλου, που τόσα χρόνια με δουλειά και υπομονή έφεραν αυτό το αποτέλεσμα! Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχετε καταφέρει έως σήμερα και συγκινημένοι για την επιλογή της Έφης στην εθνική ομάδα ! Μπράβο και στην οικογένεια της Έφης που είναι πάντα δίπλα της, τη στηρίζουν και τη βοηθούν να κατακτήσει τους στόχους της.  Έφη σου ευχόμαστε υγεία ,δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη νέα σου ομάδα, την Εθνική μας. Καλή σταδιοδρομία”, αναφέρει η ανακοίνωση του καλαματιανού συλλόγου.