Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 16:52

ΤΡΙΑΘΛΟ: Ο Λόντος 5ος στο “Epidavros Action”

Γράφτηκε από τον
ΤΡΙΑΘΛΟ:  Ο Λόντος 5ος στο “Epidavros Action”


Την 5η θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβε ο Σταύρος Λόντος στο “Epidavros Action 2022” που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Παλαιά Επίδαυρο,

Αυτός ήταν μάλιστα ο πρώτος τραθλητικός αγώνας για τον αθλητή του Ευκλή, που ήταν δεύτερος στην ηλικιακή του κατηγορία (35-39 ετών), αλλά επειδή δεν συμπληρώθηκε από αθλητές η κατηγορία του, δεν ανέβηκε στο βάθρο.
Ο Λόντος συμμετείχε στον αγώνα  super sprint (350 μ. κολύμπι, 5 χλμ. ποδήλατο και 2,5 χλμ. τρέξιμο), έχοντας προετοιμαστεί για αυτή τη διοργάνωση μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Για πρώτη φορά άλλωστε έβγαλε δελτίο φέτος στον Ευκλή, μιας και για 20 χρόνια ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο και τα τελευταία επτά χρόνια με το τρέξιμο, συμμετέχοντας σε δυο μαραθώνιους και αρκετούς αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων. Το τρίαθλο όμως, όπως δήλωσε, του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και φλερτάρει αρκετά μαζί του. Να σημειωθεί ότι τους αγώνες στην Επίδαυρο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η εταιρία whynot (Smart Marketing Solutions).