Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2022 13:14

ΤΕΝΙΣ – ΟΑΚ: Στα προημιτελικά του Ε1 της Λάρισας η Βάσια Μιχαλοπούλου

Γράφτηκε από τον

Στη Λάρισα αγωνίστηκαν το προηγούμενο 4ήμερο οι αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Βάσια Μιχαλοπούλου και Μαρία Καζολέα.

Η Βάσια Μιχαλοπούλου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στην κατηγορία κάτω των 14 ετών, προσθέτοντας σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης.
Στον πρώτο γύρο επικράτησε της Μαρίας Λυκάκη (Ο.Α. Πετρούπολης) 6-1, 6-4, και στον δεύτερο της Χρυσοπηγής Παπαδιονυσίου του ίδιου Ομίλου 6-4, 4-6, 6-3. Στα προημιτελικά αγωνίστηκε εναντίον της Κατερίνας Ουσταμπασίδου (Ο.Α. Λιτοχώρου) από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-3.
Η νεαρή αθλήτρια του ΟΑΚ έπαιξε και στα διπλά με συμπαίκτρια την Χριστίνα Αμουργιανού (Ο.Α. Πετρούπολης), με την οποία δεν κατάφεραν να προκριθούν στο δεύτερο γύρο, αφού έχασαν από τις Ρεντούμη (Σ.Α. Ραφήνας) - Πέτσουλα (Α.Σ.Α. Γρεβενών) 6-7, 6-3, 10-4.
Η Μαρία Καζολέα αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των μονών από την Κωνσταντίνα Βολονάκη (Α.Ο.Α. Αττικός Ήλιος) 6-2, 6-4 και στον ίδιο γύρο των διπλών, με συμπαίκτρια την Παζαρά (Α.Ο.Α.Αστέρας Θεσσαλονίκης) από τις Παπαδοπούλου (Ο.Α.Βόλου) - Παπαγεωργίου (Α.Σ.Απόλλων Καλύμνου) με 6-2, 6-7, 10 -8.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις νεαρές αθλήτριες, που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Καλογερόπουλου, είναι το Ε2 κάτω των 12 και 14 ετών, που θα διεξαχθεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου σε Πάτρα και Αθήνα.