Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 15:10

KALAMATA RUNNING PROJECT Διακρίσεις και δυναμική παρουσία στον Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
KALAMATA RUNNING PROJECT Διακρίσεις και δυναμική παρουσία στον Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας

Με 46 αθλητές και αθλήτριες έλαβε μέρος ο Γ.Σ. Kalamata Running Project στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας που έγινε το περασμένο Σάββατο.

Ο καλαματιανός σύλλογος για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με τη δυναμική του παρουσία, με τους αθλητές του να παίρνουν μέρος και στους αγώνες των 5 χιλιομέτρων, αλλά και στη σκυτάλη του Ημιμαραθωνίου. Απαντες χάρηκαν την συμμετοχή τους και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ, γεγονός που άφησε πολύ ικανοποιημένους τους προπονητές.
Νικητής Ημιμαραθώνιο με εξαιρετική επίδοση 1:09:54 αναδείχθηκε ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Καρούτζοςς/ Η δεύτερη νίκη του καλαματιανού συλλόγου ήρθε από τον Παναγιώτη Πανταζή και την Αθηνά Ζερίτη, που κέρδισαν την σκυτάλη του Ημιμαραθωνίου με συνολική επίδοση 1:35:12. Στο βάθρο επίσης ανέβηκε η Σταυρούλα Ορφανού, η οποία τερμάτισε 2η στον αγώνα των 5χλμ με επίδοση 23:22, ενώ η προπονήτρια του Συλλόγου, Ελένη Θεοδωρακοπούλου, την συνόδευσε στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση με επίδοση 23:49.
Πλέον η προσοχή στρέφεται στην μεγαλύτερη τρεξιματική- αθλητική διοργάνωση της χώρας, τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας σε ένα μήνα. Ο καλαματιανός σύλλογος θα συμμετέχει για 5η χρονιά με 50 αθλητές και αθλήτριες.