Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2022 16:14

“ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ”: Τρία μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης

Γράφτηκε από τον

Με τρία μετάλλια επέστρεψε ο “Αριστόδημος” από τα Τρίκαλα, εκεί όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης U11 και U13.

Ο μεσσηνιακός σύλλογος κατέκτησε ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, ενώ είχε ακόμα μια έκτη και δύο έβδομες θέσεις.
Ο “Αριστόδημος” κατέλαβε μάλιστα την έκτη θέση ανάμεσα σε 50 συλλόγους, κάτι που δείχνει την ανοδική του πορεία και σύντομα θα διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ελληνικής ελευθέρας πάλης.
Αναλυτικά οι επιδόσεις του “Αριστόδημου” έχουν ως εξής: H Ελένη Μαρκοπούλου (στα 58 κιλά) στην κατηγορία U 13 πήρε την τέταρτη θέση. Η Αντζελα Μουλάϊ (στα 43 κιλά) επίσης στην κατηγορία U 13 πήρε την τρίτη θέση. Η Ολυμπία Αθανασοπούλου (στα 58 κιλά) στην U 13 κατετάγη έκτη.
Η Μαρίνα Σιατούνη (στα 58 κιλά) στην κατηγορία U11 πήρε την πρώτη θέση, ενώ η Βασιλεία – Νεκταρία Ευθυμιάδη (στα 39 κιλά) στην κατηγορία U11 πήρε τη δεύτερη θέση. Ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης αγωνίστηκε στα +60 κιλά στην U 13 και κατετάγη 7ος Την 7η θέση πήρε και ο Αλέξανδρος Λιανός (στα 54 κιλά) στην U 13
Για τις παραπάνω επιτυχίες ο σύλλογος αναφέρει: “Διανύοντας τον έκτο χρόνο ζωής του ο “Αριστόδημος” έχει αναδείξει πρωταθλητές από τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του και συνεχίζει. Οι επιτυχίες όμως δεν έρχονται μόνες τους, πίσω από αυτές υπάρχει σοβαρή και συστηματική δουλειά από τον προπονητή Γιώργο Ευθυμιάδη και τους αθλητές, αλλά και από ένα συμπαγές διοικητικό συμβούλιο, το οποίο σχεδιάζει και υποστηρίζει τις προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα, θέτοντας συνεχώς νέους στόχους όσον αφορά τον πρωταθλητισμό αλλά και τη διάδοση του αθλήματος της πάλης στο νομό μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και κυρίως στον προπονητή μας που μας έμαθε όχι μόνο να παλεύουμε , αλλά και να νικάμε”.