Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2023 12:42

ΠΟΛΟ: Σε τουρνουά στην Πάτρα συμμετείχε ο Αργης

Γράφτηκε από τον

 

Με δύο ομάδες συμμετείχε ο Αργης Καλαμάτας στο τουρνουά “ΝΕΠ Winter Cup 2023”, που διεξήχθη από 6 έως 8 Ιανουαρίου στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, η καλαματιανή ομάδα αγωνίστηκε στην κατηγορία παίδων και στην προμίνι παίδων.
Ο Αργης έδωσε συνολικά δώδακε αγώνες σε τρεις μέρες, σε ένα τουρνουά που διοργάνωσε η ΝΕΠ και συμμετείχαν μεγάλοι σύλλογοι της υδατοσφαίρισης, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Οι παίδες (Κ15) του Αργη έπαιξαν με Ν.Ε. Πατρών (5-21), Αρη Θεσσαλονίκης (5-18) ΝΕΠ Νεάνιδες (10-10), Ν.Ο. Πατρών (4-18), Ν.Ο Λάρνακας (6-17) και ΝΕΠ Νεάνιδες ξανά (10-11). Για τους παίδες του Αργη οι παραπάνω αγώνες αποτέλεσαν δυνατά τεστ πριν τους αγώνες της πρώτης φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων που θα γίνουν από αύριο έως την Κυριακή.
Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Αργη, συμμετείχε, όπως προαναφέραμε και στην κατηγορία προμίνι παίδων (Κ11) με νεοσύστατη ομάδα, αποτελούμενη από παιδιά που έδωσαν τις πρώτες τους "μάχες" στο άθλημα.
Οι μικροί πολίστες, έπαιξαν 6 ματς και έδειξαν ιδιαίτερη αγωνιστικότητα και πάθος, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν εμπειρία από αγώνες.
Οι ομάδες που αντιμετώπισαν κατά σειρά, καθώς και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Αργης– ΝΕΠ μίνι κορασίδες 1 - 23
Αργης - Ροή 2 5 - 6
Αργης - ΝΕ Πατρών 2 - 23
Αργης- Ν.Ο Πατρών 2 - 19
Αργης - Ροή 1 4 - 17
Αργης - Ροή 2 4 - 8
Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με χαρακτηριστικό τη διάθεση και την όρεξη που έδειξαν μέχρι και τον τελευταίο αγώνα. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν, τόσο οι παίδες, όσο και οι προμίνι παίδες ήταν μοναδικές, καθώς εκτός από τους 12 αγώνες που έπαιξαν, παρακολούθησαν ματς με πρωταγωνιστές ελληνικές ομάδες που έχουν παράδοση στο χώρο της υδατοσφαίρισης, αλλά και το εξωτερικό.