Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2023 15:33

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διακρίσεις σε τουρνουά στην Αθήνα

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχίες ξεκίνησε η χρονιά για Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο Καλαμάτας, καθώς κατέκτησε εννέα μετάλλια στο τουρνουά τζούντο με την ονομασία “Tiger Cup” που έγινε στις 28 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Ο πολυνίκης σύλλογος της Καλαμάτας συμμετείχε με 9 αθλητές και πήρε τρία χρυσά, τέσσερα αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια. Πρώτη θέση και χρυσό πήραν οι Χάρης Σαχλάς (Παίδων Β’), Θάνος Κοντούλης (Παίδων Β’) και Παναγιώτης Σπηλιώτης (Παίδων Α’). Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Σέργιος Θεοδωρακόπουλος (Παίδων Α’), Δημήτρης Σπηλιώτης (Παίδων Α’), Θάνος Κοντούλης (Παίδων Α’) και Στέφανος Μητσέας (Παίδων Α”), Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Γιώργος Ροβολής (Παίδων Α’), Τάσος Πουλόπουλος (Παίδων Α’), ενώ ο Γιάννης Σαχλάς πήρε την 4η θέση στην κατηγορία Παίδων Α’. Οι παραπάνω αγώνες εντάσσονταν στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα προκριματικά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.
“Όλοι οι αθλητές είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι ελπίζω και αυτή την χρόνια να πλαισιώσουμε την Εθνική ομάδα Τζούντο. Με καθημερινή προπόνηση και πάθος για το άθλημα μας θα καταφέρουμε πολλά. Συγχαρητήρια σε όλους “, ανέφερε ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Μαρκάκης.