Τρίτη, 14 Μάρτιος 2023 12:09

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ “ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”: Εξαιρετικές εμφανίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για τον Α.Σ. Τζούντο “Ολυμπιονίκης Καλαμάτας”, καθώς κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο παίδων – κορασίδων Α- Β, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου.

Η Αθηνά Μασουρίδη πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ εξασφάλισε παράλληλα και την πρόκριση για τους βαλκανικούς αγώνες κορασίδων Β’ με την εθνική ομάδα. Η Χριστιάνα Γαϊτανάρου και η Παναγιώτα Καρμπαλιώτη, πήραν την πέμπτη θέση, ενώ ο Παναγιώτης Παντελίδης έκανε εξαιρετική εμφάνιση.
Την πρώτη μέρα των αγώνων στις κορασίδες Β, οι τρεις αθλήτριες του Γιώργου Μπάρα δίνοντας τρομερούς αγώνες, κατάφεραν όλες να φτάσουν στους τελικούς για την κατάκτηση μεταλλίων με απολογισμό, όπως προαναφέραμε, ένα αργυρό μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις.
Την δεύτερη μέρα στους παίδες Α’ ο Παναγιώτης Παντελίδης κάνοντας δύο φανταστικούς αγώνες σε μια από τις ποιο δύσκολες και γεμάτες κατηγορίες -55κ δεν κατάφερε να προκριθεί, αποκόμισε δε, τρομερή εμπειρία για το μέλλον! Όμως η μεγαλύτερη επιτυχία του καλαματιανού συλλόγου είναι πώς η Μασουρίδη, αγωνιζόμενη και αυτή σε μια από τις πιο δύσκολες και γεμάτες κατηγορίες έφτασε στον τελικό και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους προσεχείς Βαλκανικούς αγώνες κορασίδων Β με την εθνική ομάδα!
“Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας καθώς και στους γονείς τους που είναι δίπλα τους! Συνεχίζουμε την ανοδική πορεία των επιτυχιών του συλλόγου μας πάντα σε συνδυασμό με τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού!”, καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.