Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2023 11:26

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Ξεκίνημα στην Τουρκία με την εθνική ομάδα για Λαζαρίδη

Γράφτηκε από τον

Η εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου για το 2023 έφτασε για τον Γιώργο Λαζαρίδη…

Ο καλαματιανός πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο αναχωρεί την Δευτέρα για την Αττάλεια της Τουρκίας όπου θα λάβει μέρος με την Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, από 22-26 Μαρτίου. Ο καλαματιανός πρωταθλητής θα φορέσει ξανά τα γαλανόλευκα, εκπροσωπώντας για μια ακόμη φορά την Ελλάδα, την Καλαμάτα και την Μεσσηνία και πρόκειται για μία δύσκολη και απαιτητική διοργάνωση, όπου μαζί με τους συναθλητές του Επαμεινώνδα Σταμάτη, Ντίνο Διαλεκτόπουλο και τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ακύρωσε τη συμμετοχή του σε τουρνουά

Ο Γιώργος Λαζαρίδης ήταν να συμμετάσχει από αύριο και στο διεθνές τουρνουά “Megasaray open” επίσης στην Αττάλεια, όμως η συμμετοχή του ακυρώθηκε τελευταία στιγμή, αφού λόγω της σημερινής πανελλαδικής απεργίας και συμμετοχής σε αυτήν των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". 

Ως γνωστόν το 2023 είναι προολυμπιακή χρονιά και στόχος του Γιώργου Λαζαρίδη είναι μέσα από τις συμμετοχές στα τουρνουά και τα αποτελέσματα το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην παγκόσμια κατάταξη.

Να σημειώσουμε πως το τένις με αμαξίδιο είναι από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά παραολυμπιακά αθλήματα με πολλά τουρνουά, πολλούς αθλητές, χωρίς κατηγορίες, όπου οι βαθμολογούμενοι αθλητές ξεπερνούν τους 1.000 και την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς αγώνες την παίρνουν μόνο οι πρώτοι 45!