Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2023 15:33

Γ.Ο. ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με επιτυχία ο διεθνής αγώνας εναέριων ακροβατικών στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή 150 αθλητών έγιναν στην Καλαμάτα οι αγώνες εναέριων ακροβατικών, τους οποίους διοργάνωσε ο Γ.Ο. Αθλος Καλαμάτας. Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ξεπέρασαν τις προσδοκίες και προσέφεραν μοναδικό θέαμα στο κοινό, που βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τέντα.

Ηταν η πρώτη φορά που η χώρα μας διοργάνωσε έναν διεθνή αγώνα εναέριων ακροβατικών και οι διοργανωτές δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της διοργάνωσης.
“Ήταν η πρώτη προσπάθεια του Γ.Ο. Άθλος Καλαμάτας να διοργανώσει έναν αγώνα τέτοιου μεγέθους. Η πρόκληση ήταν μεγάλη και οι δυσκολίες πολλές. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν πάνω από το αναμενόμενο και ο προγραμματισμός απαιτούσε ακρίβεια για να
κυλήσουν όλα ομαλά χωρίς προβλήματα. Το αποτέλεσμα όμως, πιστεύω ότι μας δικαίωσε. Ευχαριστούμε όλες τις σχολές για την συμμετοχή και την άψογη παρουσία τους. Η
ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους”, ανέφερε ο Βασίλης Αγγελάκος, προπονητής του Γ.Ο. Αθλος Καλαμάτας και υπεύθυνος για το 1οAerial Championship. Η Ελένη Τριγκιλίδα, προπονήτρια του Γ.Ο. Άθλου Καλαμάτας απένειμε τα εύσημα στους αθλητές και αθλήτριες της για την εμφάνιση στον αγώνα και τόνισε ότι: “ Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοσή τους και από τις διακρίσεις τους, μιας και το επίπεδο του αγώνα ήταν πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός μεγάλος.
Συγχαρητήρια και σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους που συμμετείχαν στον αγώνα. Ευχαριστώ όλους τους κριτές για την κρίση τους στων αγώνα. Κριτές με ξεχωριστές ειδικότητες ο κάθε ένας τους και καταξιωμένοι στο είδος. Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά εφαρμόστηκε το σύστημα αξιολόγησης που δημιουργήσαμε με διαφορετικές αρμοδιότητες για κάθε κριτή. ώστε να έχουμε δίκαιη και αντικειμενική βαθμολόγηση για τους αθλητές”.
Στους παραπάνω αγώνες συμμετείχαν 21 σχολές Venus Yoga και Aerial place Αθήνα: Victorious Karate club Χαλκίδα, Little Diamonds Aerial και Dance Studio Κύπρος, Fairy Hose Yoga και Aerial Arts Κρήτη, Ρυθμός Κιάτο, On Silks Κύπρος, Academy Of Dance Θεσσαλονίκη, Anaïs Scheel Γερμανία, Aerial Dance Ιωάννινα, Αθλητικός Σύλλογος Νέμεσις Λαμία, Κατερίνα Πιτσαλίδου Αθήνα, Karma Wellness Studio Κρήτη, El aire Circus Arts Κρήτη, Angelic Yoga Arts Αθήνα, Anemos Aerial Academy Κρήτη, Bodu And Mind Κόρινθος, FIT en Xorw Αθήνα, Dance Spot Studio Αθήνα, ΓΟ Αθλος Καλαμάτας Junglefit Ξάνθη, Γ.Ο. Kαβάλας, Saron Νιγηρία, όπου διαγωνίστηκαν στα αθλήματα Aerial Silks, Aerial Sling, Aerial Hoop.
Οι άνθρωποι του Αθλου ευχαρίστησαν τον Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας και του χορηγούς για την στήριξή τους, καθώς και τον
Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας για την βοήθειά του, αλλά και τους εθελοντές και στους συνεργάτες και ανανέωσαν το ραντεβού για το 2024.