Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 16:18

ΤΖΟΥΝΤΟ - "ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ": Διακρίσεις σε 3 διοργανώσεις

Γράφτηκε από τον
ΤΖΟΥΝΤΟ - "ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ": Διακρίσεις σε 3 διοργανώσεις

Την πρώτη θέση πήρε ο “Ολυμπιονίκης Καλαμάτας” στο 5ο διεθνές τουρνουά τζούντο που έγινε στα Ιωάννινα, κατακτώντας στην κατηγορία κορασίδων Β δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο!

Παράλληλα στις 31 Μαρτίου αθλητές του "Ολυμπιονίκη Καλαμάτας”, μαθητές του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας είχαν διακρίσεις στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.
Οι αθλητές είναι μαθητές της Α' Λυκείου, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και έκαναν εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας δύο έβδομες θέσης και εμπειρία για τις επόμενες χρονιές. Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι Μπάρας Ηλίας 7η θέση, Φιλιππόπουλος Θανάσης 7η θέση, Φιλιππόπουλος Χρήστος και Μάραντος Κωνσταντίνος εξαιρετική εμφάνιση.
Η μεγαλύτερη επιτυχία ήρθε όμως την επόμενη μέρα 1 Απριλίου όταν οι αθλητές βρέθηκαν στα Ιωάννινα στο 5ο διεθνές τουρνουά Τζούντο που διοργάνωσε ο Πανηπειρωτικός Judo Academy όπου οι αθλήτριες μας στην κατηγορία κορασίδων Β κατέκτησαν την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο! Συγκεκριμένα: Μασουρίδη Αθηνά χρυσό μετάλλιο! Γαϊτανάρου Χριστιάνα χρυσό μετάλλιο! Βασιλοπούλου Χρυσονίκη χάλκινο μετάλλιο!
Τέλος, συνεχίζεται η προετοιμασία της αθλήτριας Μασουρίδη Αθηνάς για τους Βαλκανικούς αγώνες όπου θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα!