Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 13:40

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δύο μετάλλια η Καζολέα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δύο μετάλλια η Καζολέα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Στο βάθρο του πανελληνίου πρωταθλήματος τένις για κορίτσια κάτω των 12 ετών, ανέβηκε η Μαρία Καζολέα.

Η νεαρή αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Καλογερόπουλου, κατέκτησε ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, στους αγώνες που έγιναν στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης.

Πρόκειται για μεγάλη διπλή επιτυχία για την Καζολέα, καθώς αυτή ήταν η πιο σημαντική διοργάνωση για το 2023.
Συγκεκριμένα, η Καζολέα στο διπλό με συμπαίκτρια την Ελένη Ταρασιάδη (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) έφθασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, στον οποίο ηττήθηκαν από τις Βολονάκη (Ο.Α. Αττικός Ήλιος) - Κουκούλη (Ο.Α. Βούλας) 6-0, 7-5. Προηγουμένως, είχαν επικρατήσει των Χαρίση (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) - Πανούση (ΤΕΝ.ΑΚΑΔ. Κρήτης), Βογιαντζή - Σκανδάλη (Γ.Ο. Περιστερίου Παλάσκας) και Τσόλη (Ο.Α.Φοίβος Λάρισας) - Σταματάκη (Ηράκλειο Ο.Α.Α.).
Εξαιρετική πορεία είχε η Μαρία Καζολέα και στα μονά. Στον πρώτο γύρο νίκησε την Παναγιώτου (Φθιωτικός Ο.Α.), στον δεύτερο την Τσολακίδη (Α.Ο.Α. Παπάγου) και στον τρίτο την Μάγου (Ροδιακός Ο.Α.). Στον προημιτελικό επιβλήθηκε της συμπαίκτριάς της στα διπλά Ταρασιάδη (Α.Ο.Α.Ηλιούπολης) και στον ημιτελικό αποκλείστηκε από την Κουκούλη (Ο.Α. Βούλας).
Έτσι, η Μαρία Καζολέα αγωνίστηκε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην Μύθη ( Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου ) την οποία και κέρδισε, κατακτώντας την τρίτη θέση στην Ελλάδα! Στην ίδια διοργάνωση αγωνίστηκε και ο Γιάννης Παντελίδης στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 των ετών.
Ο Παντελίδης αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των προκριματικών από τον Δάσκο Νικόλαο (Α.Ο.Α.Πεύκης).
Την επόμενη εβδομάδα στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κοριτσιών κάτω των 14 ετών, "ρίχνεται" και η Βάσια Μιχαλοπούλου!