Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 14:21

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάλκινο μετάλλιο η Μιχαλοπούλου στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάλκινο μετάλλιο η Μιχαλοπούλου στο πανελλήνιο

Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από τη Ραφήνα η Βάσια Μιχαλοπούλου.

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, πήρε την τρίτη θέση στα διπλά κοριτσιών κάτω των 14 ετών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις, που διοργανώθηκε από τον Σ.Α. Ραφήνας Η Βάσια Μιχαλοπούλου, με συμπαίκτρια την Νεφέλη Φασουλά του Ο.Α. Γλυφάδας, επικράτησαν στον πρώτο γύρο των Παπασταματίου (Ο.Α. Μαγνησίας) - Παπαδοπούλου (Ο.Α. Βόλου), στον δεύτερο γύρο των Δημητσάνη (Ο.Α. Αττικής) - Παπαδέα (Α.Α. Βριλησσίων) και στα προημιτελικά των Τσακίρη (Ο.Α. Λέσβου)- Χριστοφορίδου (Ο.Α.Μαγνησίας).

Στον ημιτελικό η Μιχαλοπούλου και η Φασουλά, ηττήθηκαν από τις Νούτσου- Παρασκευοπούλου του Ο.Α. Κουφαλίων και αγωνίστηκαν στον μικρό τελικό της πιο σημαντικής διοργάνωσης της χρονιάς εναντίον των Πρωϊμάκη - Καστρινάκη του Ο.Α.Σούδας, τις οποίες και κέρδισαν ύστερα από μεγάλη μάχη με 2-1 σετ κατακτώντας την 3η θέση!
Στα μονά η Βάσια Μιχαλοπούλου, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έχασε στον πρώτο γύρο από την Ζήνα Χαρίκλεια (Α.Σ.Α. Παμβώτις Ιωαννίνων).
Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκαν έτσι οι φετινές προσπάθειες των αθλητών του Ο.Α. Καλαμάτας στα πανελλήνια πρωταθλήματα, με την εντυπωσιακή συγκομιδή τριών μεταλλίων, δυο της Καζολέα και ένα της Μιχαλοπούλου, πιστοποιώντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τα κορίτσια και τον προπονητή Παναγιώτη Καλογερόπουλο.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Ο.Α.Κ. θα εκπροσωπηθεί στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου της ΣΤ΄ Ένωσης, που θα γίνει στο Άργος, από τους Νικόλα Μπαζιώτη, Ευαγγελία Μπούτρα και Ευγενία Πυλιώτη.