Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 14:42

ΤΕΝΙΣ: 2η θέση στην Αργολίδα για την Λεβεντοπούλου του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ: 2η θέση στην Αργολίδα για την Λεβεντοπούλου του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Αθανασία Λεβεντοπούλου, αθλήτρια του Tennis Garden Καλαμάτας και μέλος της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης στο Ε3 πρωτάθλημα τένις, 17ης εβδομάδας, κατηγορίας U14, που διεξήχθη 29 και 30 Απριλίου στα γήπεδα του Ρήγα ΑΟΑ Αργολίδας.

Η μεσσήνια αθλήτρια έχασε στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο, μιας και ηττήθηκε στον τελικό από την Ελένη Αθανασοπούλου του ΟΑ Χρυσού με σκορ 64 – 63.
Η Αθανασία Λεβεντοπούλου είχε αποκλείσει στα ημιτελικά το Νο2 του ταμπλό της διοργάνωσης, τη Βασιλεία-Ζωή Νικολακοπούλου του Χρυσού ΟΑ, πετυχαίνοντας νίκη με 2-1 σετ (16 64 64).
Στην κατηγορία αγόρια U14 πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές Νικόλαος Καμπαναράκη, Δημήτρης Πιερρακέας και Νικόλαος Λεβεντόπουλος, οι οποίοι προκρίθηκαν στους 16 στο κυρίως ταμπλό.
Τέλος, η Aθανασία Λεβεντοπούλου, η Νικόλ Χαραλαμποπούλου, ο Βασίλης Βρυώνης, ο Νικόλαος Καμπαναράκης και ο Δημήτρης Πιερρακέας, συμμετείχαν με επιτυχίες και στο Διεθνές Τουρνουά TEN-PRO global junior tour, που διεξήχθη 22-28 Απριλίου στα γήπεδα του Mouratoglou Tennis Academy tennis center Costa Navarino.