Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 11:32

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Τέταρτη θέση και δέκα μετάλλια στους διασυλλογικούς αγώνες!

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Τέταρτη θέση και δέκα μετάλλια στους διασυλλογικούς αγώνες!

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον Γ.Σ. Ακρίτα 2016, καθώς κατέκτησε την 4η θέση στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου Κ 18, που έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη.

Ο καλαματιανός σύλλογος πήρε δέκα συνολικά μετάλλια, εκ των οποίων τρία χρυσά, τρία αργυρά και τέσσερα χάλκινα. Η τέταρτη θέση ανάμεσα σε 21 σωματεία της Πελοποννήσου είναι μεγάλη επιτυχία για την αγωνιστική ομάδα, καθώς απαρτίζεται στο σύνολό της από παμπαίδες και παγκορασίδες που έχουν, τουλάχιστον, άλλα δύο χρόνια στην κατηγορία Κ18.
Να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες του συλλόγου βρέθηκαν πρώτες βαθμολογικά από όλα τα σωματεία, ενώ πέρασε από τα μετάλλια ο σύλλογος είχε και πλασαρίσματα στις 8 πρώτες θέσεις.
Αναλυτικά χρυσά μετάλλια πήραν η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μέτρα ( Τζινέλη/Πασχάλη/Μωκάκου/Χρονοπούλου) και ο Εμμανουήλ Παπαδημητρίου στη σφυροβολία και στη σφαιροβολία.
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν η Αθανασία Πούλιου (800 μέτρα), η Ιωάννα Μωκάκου (100 μέτρα) και ο Κωνσταντίνος Παντελόπουλος (δισκοβολία). Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Παντελόπουλος (σφαιροβολία), Μαρία Κουσούλη (1500 μέτρα), Ιωάννα Πετεινάρη (σφυροβολία) και Δήμητρα Τζανετάκη (ακοντισμός). Από εκεί και πέρα, την 4η θέση πήραν η Ιόλη Καρακαϊδού (ακοντισμός), Γεωργία Δέλγα (σφυροβολία), Δέσποινα Χρυσικού (400 μέτρα) και Γεωργία Πασχάλη (200 μέτρα). Την 5η θέση κατέλαβαν η Κωνσταντίνα Κάρτσωνα (σφυροβολία) και η Δήμητρα Τζανετάκη (σφαιροβολία). Την 6η θέση οι: Φωτεινή Χρονοπούλου (100 μέτρα), Αλκης Καρακαϊδός (1500 μέτρα), Ελένη Αναγνωστοπούλου (σφυροβολία) και την 16η θέση ο Οδυσσέας Σταθόπουλος στα 100 μέτρα.
Την προπονητική ομάδα του συλλόγου αποτελούν οι Κώστας Κουβαράς, Γιάννης Πατρινιός, Παναγιώτα Τσιάλα και Μαρία Θεοδωρακοπούλου.