Κυριακή, 21 Μάιος 2023 14:24

Στις 3 Ιουνίου ο 26ος Γύρος Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 26ος Γύρος Κυπαρισσίας.

Πρόκειται για αγώνα δρόμου που εντάσσεται στις εκδηλώσεις, που θα γίνουν στην πόλη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση του αγώνα, αλλά και την χορήγηση άδειας χρήσης του δρόμου στην οργανωτική επιτροπή διεξαγωγής του 26ου Γύρου της Κυπαρισσίας από τις 6 έως τις 8.30 μ.μ.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας κατά την εκκίνηση του αγώνα, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου.
Οι δρομείς θα στρίψουν προς το λιμάνι, θα κατευθυνθούν προς το κάμπινγκ, θα κινηθούν στην παραλιακή οδό, θα στρίψουν εντός αγροτικής οδού στην περιοχή της Γιανίτσαινας, όπου θα συναντήσουν την οδό Ναυαρίνου στο ύψος του Αγίου Διονυσίου και θα επιστρέψουν προς την πλατεία πάλι από την Ελ. Βενιζέλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με όσα ορίζονται στην σχετική προκήρυξη του αγώνα και θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και η οδοσήμανση θα γίνει με ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται υπό την επίβλεψη της Τροχαίας και όπου κρίνεται αναγκαίο από παράπλευρες οδούς.
Τον αγώνα θα στηρίξουν εθελοντές της Οργανωτικής Επιτροπής.