Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 13:08

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Διακρίσεις στα “Βαλύρεια 2023”

Γράφτηκε από τον
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Διακρίσεις στα “Βαλύρεια 2023”

Αθλητικοί αγώνες με την επωνυμία “Βαλύρεια 2023” έγιναν ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στη Βαλύρα, με τον Σύλλογο Αθλουμένων Μεσσήνης να είναι από τους συνδιοργανωτές μαζί με τον Δήμο Μεσσήνης, τον Αστέρα Βαλύρας και τον Πολιτιστικό σύλλογο Βαλύρας “Ο Θάμυρις”.

Ο Σ.Α.Μ εκτός από τον διοργανωτικό τομέα, είχε και έντονη αγωνιστική παρουσία, καταφέρνοντας να διακριθεί.

Συγκεκριμένα, στον Δρόμο Θυσίας με αφετηρία από την Αρκαδική Πύλη και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Βαλύρας (14χλμ.) η Χριστίνα Χριστοπούλου, που κατάγεται από την Βαλύρα, κατέλαβε την 1η θέση στις γυναίκες. Στους άνδρες ο Γιώργος Ψαλλίδας πήρε την 4η θέση, ενώ επιτυχία ολοκλήρωσαν το Δρόμο Θυσίας τα μέλη του Σ.ΑΜ. Νίκος Ζερβάκος, Νίκος Ζέππος, Σπύρος Φωτάκος, Δημήτρης Ρέγγος και Βασιλική Κουσουλάκου.Ακόμα έντονη παρουσία έδειξαν και οι μικροί αθλητές, με τον Σταύρο Παράσχο να κερδίζει την 1η θέση στα 400μ.,την Σταυρούλα Ψαλλίδα την 1η θέση στα 60μ. και τον Νίκο Παράσχο την 2η θέση στα 60μ.
Επιπλέον αγωνιστική παρουσία επέδειξε ο Σ.Α.Μ και στον 26ο Γύρο Κυπαρισσίας το Σάββατο 3 Ιουνίου με τον Γιώργο Ψαλλίδα 9ο στα 10χλμ της γενικής κατάταξης και 3ο στην ηλικιακή κατηγορία (40-50)και την Σταυρούλα Ψαλλίδα, 3η στα 1000μ της ηλικιακής της κατηγορίας.