Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 13:21

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σεμινάριο με τον Masashi Ebinuma!

Γράφτηκε από τον
Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σεμινάριο με τον Masashi Ebinuma!


Την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του τζούντο από τον δύο φορές Ολυμπιονίκη και τρεις φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή, Masashi Ebinuma είχαν οι αθλητές του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας.

Ο Ιάπωνας σταρ του αθλήματος, βρέθηκε καλεσμένος του Πανελλήνιου Επαγγελματικού Συνδέσμου Προπονητών Judo, στον οποίο ο προπονητής του καλαματιανού συλλόγου, Παναγιώτης Μαρκάκης είναι ιδρυτικό μέλος.
Ο Masashi Ebinuma δίδαξε στο σεμινάριο τζούντο για μαθητές και δασκάλους, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Σπάτων – Αρτέμιδας “Δημήτρης Δημητρίου“ Ο Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας έδωσε το παρών με εφτά αθλητές. Αναλυτικά συμμετείχαν οι: Θεοδωρακόπουλος Σέργιος, Σαχλάς Γιάννης, Σαχλάς Χάρης, Θεοδώρου Κωνσταντίνος, Γιαννακόπουλος Νίκος, Κοντούλης Θάνος και Μητσέας Στέφανος.
“ Όλοι μας ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία και αποκτήσαμε γνώσεις από έναν αθλητή “είδωλο” , τον παγκοσμίου φήμης και κλάσης Ιάπωνα Τζουντόκα Masashi Ebinuma. Έναν αθλητή με ήθος – ευγένεια και σεβασμό. Ο Ebinuma μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά των τεχνικών του , έκανε προπόνηση με όλους και στο τέλος έδειξε τα μετάλλια του εμπνέοντας τους μικρούς μας τζουντόκα λέγοντας τους ότι ,αφού τα κατάφερε εκείνος ,σίγουρα μπορούν και αυτοί αν προσπαθήσουν”, αναφέρει η ανακοίνωση το συλλόγου.