Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 12:06

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Στη μάχη της πρόκρισης ο Αργης

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Στη μάχη της πρόκρισης ο Αργης

 

Με τους αγώνες του δευτέρου γύρου ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο η α’ φάση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β’ εθνική ανδρών.

Στη μάχη της πρόκρισης για την τελική φάση του πρωταθλήματος ρίχνεται και ο Αργης. Η καλαματιανή ομάδα στον πρώτο γύρο, που έγινε στα Γιάννενα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και θα επιδιώξει πλέον να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση ώστε να διεκδικήσει την άνοδο. Σύμμαχος το γεγονός ότι οι αγώνες θα γίνουν αύριο και μεθαύριο στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας. Ο Αργης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Σάββατο στις 7.30 μ.μ. τον Πύρρο Ιωαννίνων και την Κυριακή στις 9.30 το πρωί τον ΝΟΘΑ Καβάλας και στις 6 το απόγευμα τον Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας, που κατέκτησε την πρώτη θέση στους αγώνες του πρώτου γύρου.
“Καλούμε τη νεολαία, τους μαθητές, τους γονείς να έρθουν να παρακολουθήσουν από κοντά το πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα της Ελλάδας, μέσα από συναρπαστικούς αγώνες που αναμένονται στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο”, αναφέρει η ανακοίνωση του Αργη.