Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 11:29

ΠΟΛΟ: Ετοιμος ο ΝΟΚ για τον β’ γύρο της Β’ εθνικής

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ: Ετοιμος ο ΝΟΚ για τον β’ γύρο της Β’ εθνικής

Με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση, θα αγωνιστεί ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας “Ο Ποσειδών”, στον δεύτερο γύρο της α’ φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Β’ εθνικής ανδρών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας, καθώς ο ΝΟΚ τερματίζοντας πρώτος στον α’ γύρο που έγινε στα Γιάννενα, πήρε και την έδρα για τον δεύτερο γύρο.

Η μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται φέτος σε μεταβατική σεζόν, αφού κατά την διάρκεια των ετών 2019-2022 αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική κατηγορία και θέλει να μείνει στην κατηγορία, αλλά και να συμμετάσχει στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο που έγινε 6 και 7 Μαΐου στα Γιάννεα, ο ΝΟΚ αντιμετώπισε τον τοπικό Πύρρο Ιωαννίνων, τον ΝΟΘΑ Καβάλας και τον Αργη Καλαμάτας, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν: Παπασταθόπουλος Γιάννης, Μακρής Μιχάλης, Κωστούλας Γιάννης, Κουτουβάκης Νίκος, Διαμαντόπουλος Διαμαντής, Ματαράγκας Γεράσιμος, Κουλαξίζης Κώστας, Πιτσιλαδής Δημήτρης, Παναγιώταρος Νίκος, Περδικέας Παναγιώτης, Τζούβελης Κώστας, Δημόπουλος Θάνος, Τζακάκος Γιάννης, Πεινασμένος Αντώνης, Κοσμαδάκης Μύρων και Χαρικιόπουλος Γιώργος. Ο ΝΟΚ νίκησε με 11-9 τον ΝΟΘΑ Καβάλας (οκτάλεπτα: 1-3, 3-2, 5-1, 2-3). Τα γκολ του ΝΟΚ πέτυχαν οι: Τζούβελης 4, Διαμαντόπουλος 3 και από 1 οι Χαρικιόπουλος, Κωστούλας, Κουτουβάκης, Ματαράγκας.
Με 18-7 τον Πύρρο Ιωαννίνων (οκτάλεπτα: 2-2, 2-7, 2-6, 1-3). Τα γκολ του ΝΟΚ πέτυχαν οι:
Παναγιώταρος 4, από 3 Τζούβελης, Δημόπουλος, από 2 Διαμαντόπουλος, Κουλαξίζης και από 1 Κωστούλας, Κουτουβάκης, Ματαράγκας, Τζακάκος. Τέλος νίκησε με 9-8 τον Αργη (οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 1-4, 3-0). Σκόρερ για το ΝΟΚ ήταν οι: Τζούβελης 4, Παναγιώταρος 2, από 1 Κωστούλας, Διαμαντόπουλος, Τζακάκος. Ο ΝΟΚ πήρε την πρώτη θέση με 9 βαθμούς, ο Αργης τη δεύτερη με 6 βαθμούς, τρίτος ήταν ο ΝΟΘΑ Καβάλας με 1 βαθμό και τέταρτος ο Πύρρος Ιωαννίνων, επίσης με 1 βαθμό.

Με ΝΟΘΑ Καβάλας απόψε το πρώτο ματς

Στον δεύτερο γύρο της Β’ εθνικής πόλο ανδρών, που ξεκινά σήμερα στην Καλαμάτα, ο ΝΟΚ θα αντιμετωπίσει απόψε στις 9 μ.μ. τον ΝΟΘΑ Καβάλας. Νωρίτερα στις 7.30 μ.μ. θα παίξουν ο Αργης με τον Πύρρο Ιωαννίνων. Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι εξής αγώνες: Αργης – ΝΟΘΑ Καβάλας (9.30 π.μ.), Πύρρος Ιωαννίνων – ΝΟΚ (11 π.μ.), ΝΟΘΑ Καβάλας – Πύρρος Ιωαννίνων (4.30 μ.μ), ΝΟΚ – Αργης (6 μ.μ). Οι άνθρωποι του ΝΟΚ με ανακοίνωση τους, καλούν τους φίλους της ομάδας και τους λάτρεις του αθλήματος να παρευρεθούν στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας, να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας και να απολαύσουν το υπέροχο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Κέρδισαν εμπειρίες οι μικροί πολίστες

Στο μεταξύ, από 22 έως 24 Ιουνίου διεξήχθη στην Καλαμάτας και ο δεύτερος γύρος της α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης προμίνι παίδων Κ11. Στους αγώνες έλαβε μέρος και ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας. Η μεσσηνιακή ομάδα ηττήθηκε με 15-1 από την ΝΕ Πατρών (το γκολ σημείωσε ο Μάρκος Πατεράκης) με 12-6 από τον ΝΟ. Ναυπλίου (4 τέρματα πέτυχε ο Γεωργαράς και από 1 οι Παπαμαλής Ν. και Γεωργίου). Με 12-2 από τον Ν.Ο. Πατρών (τα γκολ σημείωσαν οι Πατεράκης και Οικονομόπουλος Α.), ενώ την τελευταία μέρα νίκησε με 8-2 τον Αργη (Πατεράκης 4, Βασίλι και Γεωργαράς από 2 γκολ). Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν: (προπονητής: Ντι Μπενεντέττο Αλέξανδρος) Κιούσης Θανάσης, Γεωργίου Παύλος, Οικονομόπουλος Αντώνης, Οικονομόπουλος Λουκάς, Γάτσινος Βασίλης, Σαραβελάκης Σταύρος, Πατεράκης Μάρκος, Βασίλι Ανδρέας, Μπιλιαρδής Λάμπρος, Παπαμαλής Νίκος, Παπαμαλής Γιάννης, Λαγοπάτης Σταύρος, Σκοπέτος Κώστας, Βασίλι Αντρέας, Γεωργαράς Ορέστης).