Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 13:34

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Πρόκριση στην τελική φάση της Β’ εθνικής για Αργη και ΝΟΚ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Πρόκριση στην τελική φάση της Β’ εθνικής για Αργη και ΝΟΚ (φωτό)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο κολυμβητήριο Καλαμάτας ο δεύτερος γύρος της α’ φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Οι δύο καλαματιανές ομάδες, ο Αργης και ο ΝΟΚ πήραν την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος και θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
Τόσο ο Αργης όσο και ο ΝΟΚ επικράτησαν στα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσαν απέναντι σε Πύρρο Ιωαννίνων και ΝΟΘΑ Καβάλας και έπαιξαν χθες το απόγευμα για το γόητρο και την πρώτη θέση μεταξύ τους.

Πρώτος ο Αργης, 12-5 τον ΝΟΚ

Παρουσία αρκετών θεατών στο κολυμβητήριο Καλαμάτας, ο Αργης αναδείχθηκε νικητής στην καλαματιανή κόντρα, μιας και επικράτησε με 12-5 του ΝΟΚ και κατέκτησε την πρώτη θέση στο δεύτερο γύρο της α’ φάσης.
Η ομάδα του Στάθη Μπακολιά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε 2-1 στο πρώτο 8λεπτο και 5-4 στο δεύτερο.
Ομως στο δεύτερο ημίχρονο ο Αργης με εξαιρετική άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση ανέτρεψε το σκορ και έφτασε στη νίκη με 12-5, δίχως να δεχθεί γκολ στα δύο τελευταία 8λεπτα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΝΟΚ (Στάθης Μπακολιάς): Παπασταθόπουλος, Χαρικόπουλος, Κωστούλας, Κουτουβάκης, Διαμαντόπουλος, Σκουρτσίδης, Τσιρτσής, Πιτσιλάδης, Παναγιώταρος, Πεινασμένος, Τζούβελης, Τζακάκος, Μακρής, Κοσμαδάκης, Μπραζιτίκος.
ΑΡΓΗΣ (Κώστας Πετρόπουλος): Σιαμανδούρας, Γιαννακέας, Κλαψιανός, Κρανιδιώτης, Κ. Τσιότσιος, Μπούργουρης, Καλογρίδης, Δουρδουνάς, Ψιρογιάννης, Φαναριώτογλου, Κολλάρος, Φιρφιλιώνης, Πετρόπουλος, Χειλάς, Χ. Τσιότσιος.

Τα αποτελέσματα του τριημέρου:
1η αγωνιστική
Αργης – Πύρρος Ιωαννίνων 14-3
ΝΟΚ – ΝΟΘΑ Καβάλας 14-10

2η αγωνιστική
Αργης – ΝΟΘΑ Καβάλας 10-4
Πύρρος Ιωαννίνων – ΝΟΚ 3-9

3η αγωνιστική
ΝΟΘΑ Καβάλας – Πύρρος Ιωαννίνων 15-5
ΝΟΚ – Αργης 5-12