Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 15:05

ΦΟΚ: Εκτη θέση στο ανσάμπλ στο Κύπελλο Ελλάδος της Πάτρας

Γράφτηκε από τον
ΦΟΚ: Εκτη θέση στο ανσάμπλ στο Κύπελλο Ελλάδος της Πάτρας

 

Στο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής Σύνθετου Ατομικού και Ομαδικού (Ανσάμπλ) Α’-Β’-Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων), Α’-Β’-Γ’-Δ’ Περιφερειών στο Κλειστό Γυμναστήριο
«Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα, συμμετείχε την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο ο Φιλογυμναστικός Ομιλος Καλαμάτας.

Τα κορίτσια του ΦΟΚ τα πήγαν περίφημα, μπήκαν στην ελίτ της κατηγορίας τους, μιας και σε αυτό τον αγώνα συμμετείχαν οι 15 καλύτερες αθλήτριες από κάθε ηλικιακή κατηγορία του σύνθετου ατομικού!
Τα αποτελέσματα των κοριτσιών του ΦΟΚ στο σύνθετο ατομικό, στην κατηγορία κορασίδων είναι τα εξής:
Η Αναστασία Ράντου κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία κορασίδων, η Γεωργία Γιαννακοπούλου την 13η θέση στη κατηγορία παγκορασίδων, η Ζωή Μιχάλακα την 7η θέση και η ομάδα ανσάμπλ των κορασίδων μας που αποτελείται από τις Γλυκερία-Ιωάννα Βώβου, Γεωργία Γιαννακοπούλου, Αναστασία Ράντου, Κανέλλα Σταματοπούλου, Ιωάννα – Μαρία Τσετσέκου κατέκτησε την 6η θέση.
Με το Κύπελλο Ελλάδος 2023 ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για τα κορίτσια του ΦΟΚ, που θα συνεχίσουν για λίγο ακόμα τις προπονήσεις τους.
Να σημειωθεί πως πως αθλήτριες συνόδευσαν στην Πάτρα η προπονήτρια τους Φωτεινή Μπούνα και η πρόεδρος του καλαματιανού συλλόγου Βούλα Κουβάτσου.