Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 14:48

Εγκαίνια γηπέδου ξυλορακέτας με τουρνουά

Γράφτηκε από τον
Εγκαίνια γηπέδου ξυλορακέτας με τουρνουά

Το νέο του γήπεδο, που βρίσκεται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Καλαμάτας, θα εγκαινιάσει την Κυριακή στις 7.10 το απόγευμα ο Ομιλος Ξυλορακέτας Θαλασσίων Παράκτιων Αθλημάτων “Τρίτων Καλαμάτας”.

Πριν από τα εγκαίνια θα διεξαχθεί τουρνουά με συνδιοργανωτή το Δήμο Καλαμάτας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο.
“Στόχος του τουρνουά για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν είναι, η φιλία, η διασκέδαση, η ψυχαγωγία καθώς και η ανταλλαγή εμπειριών μέσω των αγώνων. Για τις αποστολές των ομάδων είναι η σύναψη σχέσεων μεταξύ τους αλλά και μία όμορφη καλοκαιρινή βόλτα στην περιοχή μας. Το τουρνουά έχει ανοιχτό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν κάποιο σύλλογο. Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές- αθλήτριες από οποιαδήποτε σύλλογο, αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές – αθλήτριες που δεν ανήκουν σε συλλόγους. Οι αγώνες θα αφορούν τις κατηγορίες: Δυάδες Ανδρών Τετράδες Ανδρών Μικτών Δυάδων Μικτές Τετράδες”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των διοργανωτών, που περιμένουν τον κόσμο να παραβρεθεί στην παραπάνω αθλητική εκδήλωση, να γνωρίσει και να παρακολουθήσει το άθλημα την αγωνιστικής ξυλορακέτας, καθώς και την επίδειξη των ικανοτήτων των αθλητών/τριών που θα συμμετάσχουν.
Σήμερα από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 3 το μεσημέρι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητες να προπονηθούν. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 3 το μεσημέρι με αγώνες δυάδες ανδρών, μικτές δυάδες και τετράδες ανδρών.
Την Κυριακή η δράση θα ξεκινήσει από τις 10.30 το πρωί με αγώνες Ξυλορακέτας Beach Racket κατηγοριών Δυάδων Ανδρών, Μικτές Δυάδες, Μικτές Τετράδες και Τετράδες Ανδρών. Θα υπάρξει διάλειμμα για μία ώρα (3 με 4), ενώ οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6.45 μ.μ. Θα ακολουθήσουν οι απονομές, χαιρετισμοί και στις 7.10 όπως προαναφέραμε τα εγκαίνια του γηπέδου, αλλά και απονομές τιμητικών πλακετών.