Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 19:29

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων του ΣΔΥΜ (φωτό & βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ημέρα χαράς ήταν η σημερινή για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, καθώς εγκαινίασε τα γραφεία του, που βρίσκονται στο κτήριο 31 του Ανατολικού Κέντρου Καλαμάτας.

Ο πρόεδρος του ΣΔΥΜ Χρήστος Μπένος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, έκοψαν την κορδέλα και ο δραστήριος σύλλογος έχει και επίσημα πλέον το δικό του… σπίτι.

“Ο μεγάλος στόχος, που ήταν να μπούμε στο δικό μας σπίτι, επετεύχθη. Το δεύτερο μεγάλο στοίχημα είναι να φτιάξουμε μια τράπεζα αίματος για τις ανάγκες των μελών μας και των οικογενειών τους”, τόνισε ο κ. Μπένος στη σημερινή εκδήλωση, όπου το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι του δραστήριου συλλόγου, όπως και αυτοδιοικητικοί παράγοντες. 

Ο πρόεδρος του ΣΔΥΜ, δήλωσε ότι ο σύλλογος εδώ και 38 χρόνια ενισχύει τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό και ευχαρίστησε όλους τους προέδρους που έχουν περάσει, κάνοντας ειδική αναφορά στον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια. Ακόμα ευχαρίστησε το μέλος Παναγιώτη Καμπά, ο οποίος βοήθησε σημαντικά για τη δημιουργία των γραφείων, καθώς και τους εθελοντές στους αγώνες και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Δημήτρη Ροϊδη που παρέστη στην εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μπένος έδωσε πλακέτα στον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο για την προσφορά του στον ΣΔΥΜ. Εκ μέρους των εθελοντών, απηύθυνε χαιρετισμό ο Δημήτρης Γιαννέας. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και πηγαδάκια για τις επόμενες διοργανώσεις του ΣΔΥΜ.