Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 09:36

Τουρνουά πόλο παίδων διοργανώνει ο Αργης

Γράφτηκε από τον

 

Με το σύνθημα “Οχι στη βία, ναι στον αθλητισμό” το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας, διοργανώνει σήμερα και αύριο το τρίτο τουρνουά πόλο στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας.

Εκτός από τους διοργανωτές θα λάβουν μέρος ο Ν.Ο. Ναυπλίου, οι Πιγκουίνοι Ρόδου και ο Ποσειδώνας Ληξουρίου. Το τουρνουά εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας παίδων του Αργη για τις επίσημες υποχρεώσεις, αλλά και της διάδοσης του αθλήματος.
Ο Αργης θα παίξει σήμερα στις 12 το μεσημέρι με τους Πιγκουίνους Ρόδου, ενώ στη μία θα παίξουν ο Ν.Ο. Ναυπλίου με τον Ποσειδώνα Ληξουρίου.
Το απόγευμα θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική με τα ματς: Άργης Καλαμάτας - Ποσειδώνας Ληξουρίου (6.30 μ.μ.) και Ν.Ο. Ναυπλίου - Πιγκουίνοι Ρόδου (7.30 μ.μ) και την Κυριακή η τρίτη αγωνιστική με τους αγώνες: Πιγκουίνοι Ρόδου - Ποσειδώνας Ληξουρίου (10 π.μ.) και Άργης Καλαμάτας - Ν.Ο. Ναυπλίου (11 π.μ.)
Ακόμα το σύνθημα “Οχι στη βία, ναι στον αθλητισμό” θα το φωνάξουν αυτό το Σαββατοκύριακο
και μικρότεροι αθλητές, καθώς θα διεξάγονται παράλληλα στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας και φιλικοί αγώνες των ομάδων στην κατηγορία μίνι παίδων.
Το τουρνουά συνδιοργανώνουν η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Καλαμάτας, ενώ τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).