Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 13:13

Ο Κουμανάκος τερμάτισε για 4η φορά στο “Δρόμο Αθανάτων”!

Γράφτηκε από τον
Ο Κουμανάκος τερμάτισε για 4η φορά στο “Δρόμο Αθανάτων”!

 

Με επιτυχία ολοκλήρωσε και φέτος τον απαιτητικό αγώνα των 142 χιλιομέτρων με την ονομασία “Δρόμος Αθανάτων”, ο Βασίλης Κουμανάκος.

Ο Μεσσήνιος δρομέας υπεραποστάσεων, τερμάτισε πριν τις 17 ώρες, πετυχαίνοντας έτσι τον στόχο του, που αφορούσε στον τερματισμό εντός του ορίου, που δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στο «Σπάρταθλον».
Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ο Κουμανάκος τερμάτισε στον εν λόγω αγώνα, που ξεκίνησε από την Τρίπολη, με τους δρομείς να διασχίζουν τα χωριά του βόρειου Ταϋγέτου και τον Μυστρά, συμπληρώνοντας 2.700 μέτρα θετικής υψομετρικής και ολοκληρώθηκε στην Καλαμάτα. Στην κεντρική πλατεία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή οι απονομές, με τη διοργάνωση να μαγνητίζει τα βλέμματα αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα και φυσικά, του απλού κόσμου που παρακολούθησε με θαυμασμό την προσπάθεια των συμμετεχόντων στον ξεχωριστό αγώνα ultra.
Ο Βασίλης Κουμανάκος τερμάτισε σε πολύ καλή κατάσταση και δήλωσε πως συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία του, προγραμματίζοντας συμμετοχές σε αγώνες υπεραπόστασης, εντός και εκτός χώρας, τόσο σε δρόμο όσο και σε βουνά.