Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 15:15

Σε δύο αγώνες δρόμου συμμετείχε ο Χανδριναϊκός Running Team

Γράφτηκε από τον
Σε δύο αγώνες δρόμου συμμετείχε ο Χανδριναϊκός Running Team

Σε δύο αγώνες δρόμου συμμετείχαν τις προηγούμενες εβδομάδες οι δρομείς του Χανδριναϊκού Running Team, απολαμβάνοντας τις διαδρομές και πραγματοποιώντας εξαιρετικούς χρόνους.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου συμμετείχαν στο Navarino Challenge με δύο δρομείς στα 21 χλμ. και ένα δρομέα στα 10 χλμ. Μια εξαιρετική διαδρομή η οποία διέσχιζε την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς και τα κανάλια του υδροβιότοπου της Γιάλοβας, με το τοπίο να μαγεύει όλους όσοι έτρεχαν.
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο Χανδριναϊκός συμμετείχε για δεύτερη χρονιά σε αγώνα δρόμου στη Φολόη, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία.
Την ομάδα αποτελούσαν έξι δρομείς που συμμετείχαν στα 10 χλμ. με μεγάλη επιτυχία.
“Στη Φολόη υπάρχει το απίστευτο Φαράγγι των Κενταύρων και το μοναδικό Δάσος της Φολόης, ένα από τα μεγαλύτερα δάση με βελανιδιές σε όλη την Ευρώπη, το οποίο έχει έκταση 42 χιλιάδων στρεμμάτων και είναι προστατευόμενος βιότοπος του Natura 2000. Μέσα σε αυτά τα μονοπάτια έτρεξαν οι δρομείς της ομάδας μας, με το μυαλό όλων να μεταφέρεται στην Μυθολογία και με την προτροπή σε όλους να το επισκεφτούν κάποια στιγμή”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Οι επόμενοι αγώνες που θα συμμετέχει ο Χανδριναϊκός είναι σε δύο εβδομάδες στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας στα 42,2 χλμ. και στον παράλληλο αγώνα των 10 χλμ. “Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Χανδριναϊκός Running Team θα πάρει μέρος στη κλασσική διαδρομή, η οποία κλείνει φέτος τα 40 χρόνια και είναι τιμή μας που θα συμμετέχουμε σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα”, καταλήγει η ανακοίνωση.