Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 08:56

“ANCIENT MESSENE OPEN”: Ξεκινά σήμερα το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή 22 αθλητών και αθλητριών από δέκα χώρες, ξεκινά σήμερα στη Μεσσηνία το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο, με την ονομασία «Ancient Messene Open».

Πρόκειται για το μοναδικό τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα και είναι στο επίσημο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Η δράση θα ξεκινήσει από τις 9.30 το πρωί στις στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Buca beach club» στην παραλία Ανάληψης και θα περιλαμβάνει αγώνες μονό ανδρών, μονό γυναικών και διπλά, που θα ολοκληρώνονται κάθε μέρα αργά το απόγευμα. Η “αυλαία” θα πέσει την Κυριακή με τη διεξαγωγή των τελικών. Να σημειωθεί ότι το έκτο κατά σειρά «Ancient Messene Open», είναι αφιερωμένο στη μνήμη του καθηγητή αρχαιολογίας Πέτρου Θέμελη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα. Διοργανωτής των αγώνων είναι ο Καλαματιανός πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδη, ο οποίος θα λάβει μέρος και στους αγώνες, που γίνονται με τη βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και άλλων φορέων και επιχειρήσεων.
Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν ακόμα οι Αντώνης Στεφανούρης, Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος. Επαμεινώνδας Σταμάτης, Ραφαήλ Πατρωνίδης και Αστέρης Γιαννούδης.