Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 12:58

Με 95 δρομείς ο ΣΔΥΜ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Γράφτηκε από τον
Με 95 δρομείς ο ΣΔΥΜ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χώρας μας έχει ξεκινήσει...

Την Κυριακή το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του 40ου Αυθεντικού μαραθώνιου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων των 10 και 5 χιλιομέτρων.
Ο ΣΔΥ Μεσσηνίας θα δώσει βροντερό παρών για μία ακόμη χρονιά με 95 δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα και για το λόγο αυτό, διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή στις 11 και 12 Νοεμβρίου.
Το πούλμαν θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα το Σάββατο στις 06:30 π.μ. από τα γραφεία του συλλόγου και θα επιστρέψει από Αθήνα την Κυριακή ώρα 18:00 με σημείο αναχώρησης την πλατεία Καραϊσκάκη.
Το πούλμαν με το που θα φθάσει στην Αθήνα θα μεταβεί στο Κλειστό γήπεδο Ταε Κβον Ντο που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Φαλήρου, όπου θα γίνει η διανομή και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής με το chip χρονομέτρησης και των πακέτων συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες και θα παραμείνει για περίπου δύο ώρες.
Μετά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής το πούλμαν για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν μέχρι το κέντρο τις Αθήνας, θα μεταβεί στην Πλατεία Συντάγματος. Για τους αθλητές που θα μεταβούν με δικά τους μεταφορικά μέσα, το ραντεβού συνάντησης με την αποστολή, θα γίνει στην κεντρική είσοδο του κλειστού γηπέδου Ταε Κβον Ντο στις 10:30 π.μ. του Σαββάτου για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.